free download 78 travel guides written by experts

Elena Udrea vorbeste liber despre candidatura la presedintia Romaniei

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară, Elena Udrea, este invitata lui Sorin Avram, alături de Mircea Dinescu, la talk-show-ul de marţi, 9 septembrie, ora 21.00, la TVR 1 şi pe TVR+

Conform unui recent sondaj INSCOP ce prezintă o radiografie a situaţiei candidaţilor la preşedinţia României în momentul actual, preşedintele Partidului Mişcarea Populară Elena Udrea se situează pe a treia poziţie. Marţi seară, telespectatorii TVR 1 sunt invitaţi să urmărească o nouă dezbatere Vorbeşte liber!, în care invitata

jurnalistului Sorin Avram este Elena Udrea. Ediţia din 9 septembrie a talk-show-ului poate fi urmărită de la ora 21.00, la TVR 1 şi online, pe www.tvrplus.ro.

Sondajul privind intenţia de vot a românilor şi cum se poziţionează Elena Udrea vizavi de ceilalţi candidaţi la funcţia supremă în stat este unul dintre principalele subiecte ale ediţiei Vorbeşte liber! de marţi seară. De asemenea, moderatorul Sorin Avram va aborda în discuţia cu invitata sa şi alte subiecte, precum declaraţiile recente ale unor lideri politici cu privire la candidatura Elenei Udrea la preşedinţie sau problema investiţiilor în Guvern. În partea a doua a emisiunii, celor doi li se alătură jurnalistul Mircea Dinescu.

În cel mai nou talk-show al TVR 1, lideri politici şi lideri de opinie dezbat la rece faptele fierbinţi ale zilei. Moderată de jurnalistul Sorin Avram, emisiunea Vorbeşte liber! abordează problemele majore ale zilei, evenimentele-cheie ale momentului, care generează cele mai multe comentarii. Lideri de opinie, personalităţi publice de notorietate, subiecte fierbinţi se întâlnesc într-o dezbatere „plină de nerv, dar fără nervi şi care nu va face jocurile nimănui” (Sorin Avram), de luni până joi, după Telejurnal, în direct la TVR 1. Până în prezent, printre invitaţii jurnalistului Sorin Avram la Vorbeşte liber! s-au mai numărat Călin Popescu-Tăriceanu, Sorin Oprescu, Mircea Dinescu, Mircea Geoană, Liviu Dragnea sau Mircea Sandu.

Emisiunea este urmată, de la 22.00, de Biziday, cu Moise Guran, şi de late night show-ul Starea naţiei, cu Dragoş Pătraru, de la ora 23.00. Toate cele trei programe pot fi urmărite şi pe TVR+, pe tabletă sau mobil. Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

Bucuresti, 09.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *