free download 78 travel guides written by experts

Elena Gheorghe, turneu in trei tari europene

Pe măsură ce se apropie data plecării la concursul Eurovision, agenda Elenei Gheorghe devine din ce în ce mai încărcată: participă la diverse programe tv, se întâlneşte cu alţi concurenţi, realizează turnee în străinătate, face repetiţii şi pune la punct ultimele detalii scenice.

Astfel, pregătirile pentru prestaţia de la Moscova sunt aproape gata: coregrafia este în mare măsură pusă la punct, iar costumele de scenă au ajuns în stadiul retuşurilor finale.

Chiar dacă toate aceste lucruri îi ocupă mult timp, Elena a reuşit să se întâlnească şi cu alţi concurenţi la Eurovision, care au ajuns la Bucureşti, şi să joace rolul de gazdă. Ea s-a întâlnit săptămâna trecută cu Sakis, reprezentantul Greciei, şi săptămâna aceasta cu Hadise, reprezentanta Turciei.

Acum, agenda Elenei are inclusă până duminică, prezenţa la cele mai importante evenimente europene legate de Eurovision. Este vorba de UK Eurovision Preview Party, din 17 aprilie, în Londra, de Eurovision in Concert care se va desfăşura în 18 aprilie, în Amsterdam şi de Belgian Party, în 19 aprilie, în Bruxelles. La aceste evenimente vor participa numeroşi alţi concurenţi la Eurovisionul din acest an, motiv pentru care vor fi prezenţi foarte mulţi jurnalişti, specialişti, fani, precum şi numeroase televiziuni.

Elena intră în concursul de la Moscova în data de 12 mai, în prima semifinală Eurovision, cu piesa „The Balkan Girls” compusă de Laurenţiu Duţă. Semifinalele Eurovision vor avea loc pe 12 şi 14 mai, iar finala pe 16 mai, toate putând fi urmărite în direct pe TVR 1 şi TVR Internaţional.

 Bucuresti, 16.04.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *