Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Eleganță în stilul Marks & Spencer prin intermediul serviciului Suit Fit

Marks & Spencer vine în ajutorul tău prin intermediul consilierilor Suit Fit din magazine, ce oferă îndrumare în alegerea costumului potrivit pentru tine.

Colecția de costume bărbătești de la Marks & Spencer se diferențiază prin croiuri deosebite, țesături fine și accesorii de efect. Costumele beneficiază de tehnologii inovatoare precum Stormwear, Active Waist, Hem safe, Button safe Technology sau Super Crease, iar varietatea de modele este cu siguranță apreciată și de cei mai pretențioși bărbați. Colecția include o gamă variată de croiuri potrivite fiecărei siluete, de la modele Regular la cele Tailored.

Perfecte pentru îmbrăcămintea de zi cu zi, costumele Regular Fit sunt confortabile, elegante și atemporale.

Modelul Slim Fit urmează îndeaproape linia corpului, mai îngust în zona taliei și a umerilor, evidențiind o silueta elegantă.

Marks & Spencer Suit Fit

Actual și potrivit pentru ținutele office, modelul Modern Slim se remarcă printr-o tăietură contemporană, dar confortabilă.

Costumele Tailored Fit au tăieturi mai înguste în zona umerilor și a taliei. Acestea sunt ideale pentru bărbații care își doresc o formă modernă, pe lângă corp, însă care nu sunt adepții modelului Slim Fit.

Cu ajutorul materialelor folosite și a tehnologiilor inovatoare, Marks & Spencer a creat modelul de costum ce poate fi spălat cu ușurință acasă, în mașina de spălat, fără să își piardă din culoare sau calitate. În plus, costumele M&S beneficiază de tehnologia Super Crease asigură pantalonilor de costum, un plus de rezistență, iar aceștia își păstrează aspectul odată cu trecerea timpului, fără să facă cute. Totodată, de remarcat sunt și tehnologiile Hem & Button safe, care contribuie la menținerea calității tivului în timp și sporește rezistența nasturilor. Pentru cei care pun accentul pe confort și pe libertatea de mișcare, pantalonii care beneficiază de tehnologia Active Waist sunt o alegere inspirată.

Vino în magazinele Marks & Spencer din București și beneficiază de consultanță gratuită în alegerea costumului potrivit pentru tine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *