free download 78 travel guides written by experts

Eleganta desavarsita si performanta prin noul televizor cu plasma LG PG6000

LG Electronics (LG), jucător important pe piaţa mondială a ecranelor plate, lansează noua plasmă PG6000. Inovatoarea plasmă LG a uimit deja consumatorii şi specialiştii în domeniu în cadrul CES 2008, obţinând premiul pentru excelenţă în design şi tehnologie Best Innovation Award 2008.

„Modelul PG6000 este primul televizor care încorporează tehnologia Single-layer, transformând ecranul şi televizorul într-o unitate vizuală perfectă. LG demonstrează prin crearea acestui produs că a dus la limita superioară posibilităţile oferite de o plasmă TV în ceea ce priveşte atât design-ul, cât şi tehnologiile avansate încorporate şi experienţa nemaiîntâlnită în materie de divertisment. Plasma PG6000 transformă visul de a avea un televizor alcătuit doar dintr-un ecran în realitate”, a declarat KS Lee, Vice preşedintele şi Manager al Brand Marketing Strategy Team, al Diviziei LG Display Digital.

Eleganţa dată de negrul strălucitor al televizorului cu plasmă şi claritatea cu care redă imaginile transformă acest televizor într-un obiect de artă pe care orice consumator va dori să-l expună pe perete. Mai mult,datorită tehnologiei inovatoare Single-layer, LG oferă consumatorilor primul televizor cu design ultra-minimalist şi aspect perfect plat, alcătuit practic doar dintr-un ecran.

Alături de design-ul unic, PG6000 oferă şi cele mai avansate tehnologii. Având la bază tehnologiile HD şi Single-Layer, combinate cu rata de contrast de 30.000:1 şi un timp de răspuns de doar 0.001 ms, noul televizor cu plasmă LG oferă consumatorilor posibilitatea de a urmări emisiunile preferate la calitate de excepţie.

PG6000 include modul AV ce facilitează utilizarea în cele mai bune condiţii a televizorului, în funcţie de setările acestuia. În momentul în care utilizatorul setează modul Cinema, televizorul redă cu exactitate intensitatea culorilor. Cu ajutorul modului Jocuri, toate zonele neclare sunt extrem de vizibile, în timp ce sunetul este dinamic ajustat. Modul Sport oferă culori vii şi asigură claritate chiar şi pentru cele mai rapide succesiuni de imagini în mişcare la 180 Hz.

Boxele ascunse, create special de dl. Mark Levinson, supranumit şi „Golden Ear”, utilizează întreaga suprafaţă sonoră a televizorului, nemaifiind necesare boxele externe neatractive. Astfel, utilizatorii beneficiază de o experientă sonoră nemaiîntalnită, oriunde s-ar afla în încăpere. Boxele utilizează vibraţii insesizabile pentru generarea unei frecvenţe înalte a sunetului, spre deosebire de televizoarele clasice care proiectează sunetul prin difuzoarele instalate în spatele televizorului, astfel încât intervine o întârziere în transmiterea acestuia către consumator.

Modelul PG6000 este disponibil pe piaţa din România începând cu luna aprlie, în magazinele Altex, la preţul recomandat de 4399 RON (42inch) sau 6299 RON (50inch).

Specificaţii tehnice
Tehnologia Single- layer
Diagonala : 50/42 inch
Rezolutie : 1920 x 1080
Luminozitate : 1500 cd/m2
Rată de contrast : 30 000:1
Format: 16:9
Sistem audio: SRS TruSurround XT
Sistem audio LG cu boxe ascunse
Design minimalist
3 moduri AV prestabilite (Cinema, Sport şi Jocuri)
Modul expert
Timp rapid de răspuns: de 0.001ms
Tuner: Digital (DVB-T)
Tehnologia Simplink 4 HDMI/ HDCP Input
Port USB 2.0 + pentru muzică si fotografii
Funcţia Clear Voice

Bucuresti, 16.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *