bucharest tech week 2021

Elefant.ro sprijină inițiativa “Citește românește” a Ministerului Culturii

Elefant.ro se alătură proiectului anunțat recent de Ministerul Culturii “Citește românește”, prin care se dorește creșterea consumului de carte, în general și, în special, promovarea autorilor români în rândul publicului iubitor de lectură.

Adrian Dinu, Director Comercial – Carte, elefant.ro: “Ne alăturăm acestui proiect pentru că promovarea autorilor români atât în țară cât și în străinătate reprezintă o preocupare permanentă a noastră și credem că ar trebui să fie și a tuturor celor implicați în fenomenul cultural din România. ”

Astfel, pe elefant.ro va fi creată o secțiune dedicată “Citește românește”. De asemenea, pe viitor, în cadrul acestui proiect, vor fi derulate campanii de promovare dedicate, atât cu implicarea editurilor, cât și a autorilor din România.

Conform studiilor de piață, România se află pe unul dintre ultimele locuri din Europa la vânzarea de carte.

Adrian Dinu
Adrian Dinu

Pentru sprijinirea industriei de carte din România, elefant.ro a organizat săptămâna trecută primul mare târg de carte online la care au participat peste un milion de cititori din toată țara.

Adrian Dinu: “Vom continua și pe viitor să organizăm astfel de evenimente și să contribuim pe cât ne stă în putere la susținerea editurilor, partenerii noștri de 10 ani, în această perioadă mai dificilă pentru întreaga industrie.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *