free download 78 travel guides written by experts

Elefant.ro sărbătorește 30 de ani de Humanitas și oferă volume semnate de scriitorii editurii

Elefant.ro celebrează împreună cu Editura Humanitas 30 de ani de activitate a acesteia și va oferi, pe 14 mai, volume cu autograf semnate de cei mai îndrăgiți autori care au publicat de-a lungul timpului sub umbrela editurii printre care Gabriel Liiceanu, Andrei Pleșu, Horia Roman Patapievici, Mircea Cărtărescu, Ioana Pârvulescu, Radu Paraschivescu, Ioana Nicolae și Tatiana Niculescu.

Sergiu Chircă, CEO elefant.ro:
“Editura Humanitas este unul dintre cei mai importanți contributori la evoluția culturală a societății românești din ultimele decenii. Ne onorează să sărbătorim alături de partenerii noștri 30 de ani de cultură de calitate sau, așa cum îi place domnului Liiceanu să spună, 30 de ani de la apariția insulei Humanitas.
Îi felicit pentru toate realizările de peste ani, pentru toate cele peste 3000 de titluri lansate, o enormă contribuție la industria de carte din România și sper ca următorii 30 de ani să fie cel puțin la fel de spectaculoși”.

elefant.ro logo

Despre elefant.ro

elefant.ro este unul dintre cei mai mari retaileri online din România, oferind celor peste 2.000.000 de clienți o gamă extinsă de produse cu livrare prin curier, în punctele de livrare proprii din București și din țară, precum și prin partenerii strategici la nivel național. Fondat în 2010, Elefant s-a extins și în afara țării deschizând o filiala la Chișinău, în Republica Moldova – magazinul online local elefant.md

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *