free download 78 travel guides written by experts

elefant.ro: 1 milion de cărți, 500.000 de parfumuri și cosmetice, două camioane de jucării cumpărate în ultimii 3 ani pentru cadourile de Crăciun

În topul preferințelor pentru cadourile de final de an sunt cărțile, parfumurile, produsele cosmetice și jucăriile, arată o analiză realizată de echipa elefant.ro asupra comenzilor efectuate în luna decembrie în ultimii trei ani.

Astfel, în perioada 2015-2017, românii au cumpărat pentru cei apropiați nu mai puțin de un milion de cărți, aproape 500.000 de produse cosmetice și parfumuri și peste 100.000 de jucării, echivalente cu două camioane de Lego și alte produse destinate celor mici.

“În acest an, pe fondul campaniei Luna cadourilor. Împachetăm orice dorință ne așteptăm ca, pe lângă aceste cadouri considerate deja tradiționale să vedem o evoluție și în categoria de accesorii vestimentare, mai ales ceasuri, dar și la jocurile de societate care, de câțiva ani se situează într-o constantă creștere, fiind cadouri potrivite atât pentru adulți, cât și pentru copii”, explică Adrian Dinu, director comercial la elefant.ro.

elefant.ro luna cadourilor

Variația coșului de cumpărături este destul de mare în această perioadă, dar câteva aspecte sunt comune în aproape fiecare an: mai mult jumătate dintre comenzi conțin cel puțin o carte și peste 25% dintre colete vor ajunge la destinatar cu o jucărie sau un joc.
Femeile sunt cele care comandă cele mai multe cadouri în această perioadă, respectiv 75% din total. Comparând valoarea coșului mediu de cumpărături în ambele segmente de clienți, bărbații, deși plasează doar 25% din totalul comenzilor pe elefant.ro în luna decembrie, cheltuiesc bugete cu 40% mai mari decât femeile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *