free download 78 travel guides written by experts

Elefant: În primele 6 luni, românii au preferat autorii autohtoni

6 dintre cele mai cumpărate 10 titluri sunt scrise de 3 autori români

Autorii români Irina Binder, Andrei Ciobanu și Geanina Staicu-Avram au acaparat topul vânzărilor de carte pe primele 6 luni ale anului, potrivit elefant.ro.

Astfel, dintre primele 10 volume cu cele mai mari vânzări pe elefant.ro, 6 sunt scrise de autori români. Irina Binder cu volumul Insomnii conduce clasamentul, urmată de Andrei Ciobanu cu volumul Suge-o, Andrei!.

Top 10 carti preferate de romani in primele 6 luni din 2017

Următoarele două locuri sunt adjudecate de trilogia Fluturi a Irinei Binder și abia pe poziția a cincea regăsim primul volum străin – După ce te-am pierdut (Jojo Moyes). De altfel, scriitoarea britanică mai are un titlul printre primele zece volume preferate de români – Înainte să te cunosc.

În clasamentul celor mai vândute zece volume se mai regăsesc Geanina Staicu-Avram cu Jamila Cuisine și Andrei Ciobanu cu Suge-o, Ramona!, dar și Agnes Martin-Lugand cu Oamenii fericiți citesc și beau cafea. Topul este completat de Paula Hawkins cu best-sellerul Fata din tren.

“Autorii români au mereu un loc special în preferințele clienților noștri. Ca retailer online vom încerca mereu să aducem în ofertă cele mai noi titluri atât din literatura autohtonă, cât și din literatura străină, cititorii având mai mereu și opțiunea de precomandă la volumele care urmează să apară“, explică Dan Vidrașcu, CEO al elefant.ro.

Cititorii pasionați pot comanda cărțile cu livrare la cel mai apropiat pick-up point Elefant (https://www.elefant.ro/pickup) și beneficiază de transport gratuit indiferent de valoarea comenzii. “De altfel, de când am extins rețeaua de puncte de livrare, numărul comenzilor de carte a crescut cu cel puțin 50%. Mulți dintre cititori preferă în drumul către serviciu sau către casă să vină la cel mai convenabil punct și să își ridice volumele comandate“, explică Dan Vidrașcu, CEO al elefant.ro.

Printre titlurile care nu au reușit să intre în clasamentul primelor zece volume achiziționate de pe Elefant, dar care au fost foarte populare printre cititori se mai numără Hoțul de cărți / Martin Zusak și Micul Prinț / Antoine de Saint-Exupery.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *