Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Elefant dă startul Black Friday în noaptea de 17-18 noiembrie, la ora 00.00

Livrările vor fi efectuate până cel târziu 25 noiembrie

Magazinul online elefant.ro va da startul cumpărăturilor de Black Friday la miezul nopții de 17 spre 18 noiembrie 2016, iar pasionații de cumpărături online vor avea ocazia să achiziționeze produse cu reduceri de până la 80% pe tot parcursul zilei de vineri, 18 noiembrie 2016.

Elefant a pregătit stocuri chiar și de peste 10.000 de produse la unele categorii. Cumpărătorii vor putea achiziționa cu discount semnificativ parfumuri, produse cosmetice, cărți, jucării, ceasuri de mână, încălțăminte sau accesorii, cele mai multe de la branduri renumite precum precum: Guess, Calvin Klein, Hugo Boss, Bvlgari, Versace, Revlon, Fossil, Casio, Esprit, Lego.


Dan Vidrașcu, CEO Elefant: Ne așteptăm la o dublare a numărului de comenzi față de 2015 și facem totodată o promisiune cumpărătorilor noștri: vom face tot posibilul ca toate comenzile date să ajungă la destinatari cel târziu în data de 25 noiembrie. Pentru scurtarea timpului de livrare, încurajăm cumpărătorii să foloseasca rețeaua de puncte de livrare Elefant ce a ajuns la peste 30 de pickup-points în întreaga țară.

Optând pentru ridicarea pachetelor din punctele de livrare Elefant, cumpărătorii beneficiază de transport gratuit putând totodată verifica produsele înainte de a efectua plata.

Elefant a început pregătirile tehnice pentru această ediție a Black Friday încă din februarie anul curent. Cele mai importante update-uri operaționale și logistice efectuate în acest an, ca parte a strategiei de extindere a activității Elefant, au constat în modernizarea centrului de distribuție și deschiderea de puncte de livrare proprii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *