metalshow

Ele.ro ”iubeste” Patrula de Reciclare

Ele.ro, portalul femeilor care au ceva de spus, este noul partener media și Suporter al programului național de educație de mediu Patrula de Reciclare!

În noul serial de articole și editoriale publicat la secțiunea ”Iubește”, rubrica dedicată mămicilor, cititoarele ele.ro vor descoperi că reciclarea și grija față de mediu sunt parte a unui stil de viață sănătos și responsabil. De asemenea, vor putea urmări poveștile extraordinare ale copiilor și profesorilor care au reușit să mobilizeze românii să trimită la colectare peste 600.000 de kg de deșeuri de echipamente electrice și electronice (DEEE) în ultimii 3 ani.

Tinerii și dascălii neobosiți din Patrula de Reciclare câștigă un aliat valoros în presa națională pentru misiunea lor de a informa românii despre nevoia de a colecta selectiv electronicele uzate și de a stimula obiceiurile bune față de mediu și comunitate.

”În Patrula de Reciclare predomină doamnele și domnișoarele – atât în rândul profesorilor coordonatori cât și în rândul agenților. Ca să nu mai vorbim de mame, cei mai implicați Suporteri ai noștri! Am constatat că femeile sunt preocupate să adopte un stil de viață sănătos, să aibă un rol activ în educația și reușitele copiilor și să contribuie la schimbările pozitive în societate. Faptul că ele.ro a decis să devină partener media al programului reflectă această realitate și arată că educația, grija față de mediu și implicarea în comunitate reprezintă subiecte de interes care merită promovate în sfera publică. Dacă vrem să trăim frumos și sănătos, mediul înconjurător trebuie să ne preocupe la fel de mult ca tratamentele cosmetice, dietele și stilul vestimentar”, spune Gabriela Tranciuc, manager proiect PR și Comunicare, Asociația RoRec.

Prin povești adevărate de succes, performanțe realizate uneori în cele mai dificile condiții, exemple de leadership și inovație care vin din locurile cele mai neașteptate, Patrula de Reciclare își propune să tragă un semnal de alarmă asupra nevoii imperative de a colecta selectiv deșeurile electrice și să inspire cititorii ele.ro din toată țara să adopte obiceiuri bune față de natură și față de ei înșiși.

Urmăriți poveștile Patrulei de Reciclare și urmați-le exemplul: scăpați responsabil de aceste deşeuri sunând la TelVerde 0800 444 800 – apel gratuit din toate rețelele de telefonie.

Fiecare kilogram de deșeuri colectat de la populație sau de la agenții economici le dovedește tinerilor voluntari că ne pasă de idealurile lor și hotărăște cu câți premianți naționali ne vom mândri în luna septembrie.

Bucuresti, 03.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *