free download 78 travel guides written by experts

Eldon: “sistemul CPM împreună cu serviciile Senior Software au fost soluția perfectă pentru noi”

Producătorul Eldon implementează CPM de la Senior Software, singurul sistem de bugetare cu funcționalități integrate de Business Intelligence, disponibil la nivel național. Împreună cu serviciile complete de mentananță și suport oferite de Senior Software, CPM reprezintă soluția perfectă pentru managerii fabricii Eldon.

Cu o cifră de afaceri de 29.6 milioane lei în 2016, Eldon este un producător internațional de cofrete și dulapuri pentru protejarea echipamentelor, cu activități în întreaga lume: Europa, America și Asia. Dacă până acum, compania folosea aplicații open source și Excel pentru realizarea rapoartelor, planificare financiară și managementul bugetelor, strategia de dezvoltare a determinat reprezentanții Eldon Company să caute un sistem BI suficient de puternic pentru a le susține nevoile în viitor. După analiza a zeci de aplicații, aceștia au ales singura soluție CPM cu sistem BI inclus din România, oferită de Senior Software.

Senior Software logo

“Există un cuvânt cheie care trebuie combinat cu soluțiile BI sau CPM, dincolo de aria KPI și a dashboard-urilor, și acest cuvânt este ‘colaborare’. Soluția CPM de la Senior Software cu funcționalități integrate de BI reprezintă combinația perfectă pentru a determina comportamentele dorite în companie. Este posibil ca acest sistem să nu fie cel mai bun instrument BI sau CPM de pe piață, dar cu siguranță este cel mai bun sistem CPM cu BI integrat, acoperind perfect nevoile noastre în ambele domenii” consideră Javier de Jerónimo, Corporate Controller @Eldon.

Odată cu implementarea soluției CPM, peste 80 de utilizatori din cadrul echipei Eldon lucrează într-un mediu de planificare multidimensional ce reunește toate datele companiei, iar procesele de bugetare, planificare și prognoză sunt mult mai fiabile din punct de vedere al rezultatelor și mult mai puțin costisitoare în ceea ce privește timpul și resursele.

Mai mult, echipa Eldon beneficiază de mentenanță și suport continuu atât în timpul implementării, cât și post implementare, acesta fiind unul dintre criteriile majore de selecție a sistemului.

“La fel de important ca soluția în sine, ne-am dorit să putem conta pe un partener profesionist și de încredere în timpul implementării sistemului, care ne poate ajuta să asigurăm o bună mentenanță si suport odată ce se finalizează implementarea. Astfel, sistemul CPM împreună cu un partener precum Senior Software au fost soluția perfectă pentru noi” a adăugat domnul Javier de Jerónimo.

Printre companiile care folosesc cu succes sistemul CPM de la Senior Software se numără și Prodal’94 (producătorul Stalinskaya), Porsche România, Romcarbon, Secom, Caussade Semences Europa, Faist Mekatronic, Phoenix Contact și mulți alții.

Despre soluția CPM

Soluția CPM (Corporate Performance Management) de la Senior Software optimizează procesele decizionale ale companiei prin planificarea și controlul performanței afacerii – de la bugetare, planificare și previzionare, până la analiza profitabilității, a indicatorilor cheie ai afacerii sau consolidarea financiară.

Nefiind necesare cunoștințe de programare, utilizatorii pot să creeze și să întrețină aplicații în mod autonom, iar interfața extrem de intuitivă a aplicației minimizează timpul de training și maximizează productivitatea individuală.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *