free download 78 travel guides written by experts

Elantris

Brandon Sanderson
Tritonic Publishing

Citind Elantris ai ocazia de a patrunde intr-o lume diferita. Religii diferite, reguli diferite si chiar fiinte diferite – cei din Elantris, un loc pe vremuri maret care este acum un loc al pierzaniei. Cei ce ajungeau inainte in Elantris erau laudati, elantrienii fiind vazuti ca niste zei; astazi, cei ce sunt luati de Shaod sunt priviti ca blestemati.

O tanara printesa vine in Arelon pentru a-si intalni sotul cu care se stabilise ca se va casatori. Ajunge insa… imediat dupa funeraliile sale. Decide sa ramana insa in Arelon. Descopera incet-incet societatea, obiceiurile, vede problemele si incearca sa gaseasca solutii.
Actiunea se desfasoara pe mai multe planuri care se dezvolta in paralel si desigur se intersecteaza si influenteaza. Fiecare nou capitol contribuie cu succes la inchegarea unei intrigi interesante care te determina sa continui sa citesti cartea pana a final fara prea multe pauze.

Brandon Sanderson a reunit intreaga poveste a Elantrisului intr-un singur roman – lucru mai rar intalnit astazi cand sunt la moda seriile.

Afla si tu cum este in Elantris!

Daca ati citit lucrarea prezentata de noi va invitam sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana@prwave.ro si poate aparea pe site.

Bucuresti, 17.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *