Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

El e primul concurent X Factor

Audiţiile celui de-al doilea sezon au luat astăzi startul la Craiova

Audiţiile X Factor au început în această dimineaţă la Craiova. Sute de olteni s-au strâns lângă Universitatea din Craiova încă de la primele ore ale dimineţii pentru a demonstra că ştiu să facă show la puterea X şi a intra în cursa pentru fabulosul premiu în valoare de 200.000 de euro. Cel mai determinat concurent a ajuns la locul de întâlnire încă de azi noapte.

Drumul spre celebritate al următorului super star al României poate începe astăzi la Craiova. Caravana X Factor a pornit în căutarea românului care poate arăta unei ţări întregi că are voce, charismă, ştie să facă show şi să transmită emoţie. Cel mai harnic a fost Robert, un tânăr din Bumbeşti Jiu care a ajuns la Universitatea din Craiova înca de la ora 03.20 pentru a fi sigur că îşi îndeplineşte visul. Tânărul este primul concurent al acestui sezon şi a venit la audiţiile din Craiova singur.

“Am ajuns aici azinoapte, la 3.20. Am venit singur, dar toata lumea de acasă m-a încurajat să vin. Am urmărit ediţie de ediţie primul sezon”, a povestit Robert. Întrebat dacă e de părere că are factorul X, băiatul a răspuns cu modestie că rămâne de văzut. Robert intenţionează să impresioneze la X Factor cântând melodii de dragoste.

Robert este doar primul din sutele de concurenţi care au venit la audiţiile din Craiova. Printre ei se poate număra următorul super star al României, însă căutările vor continua luni la Sibiu. Audiţiile X Factor din Craiova se desfăşoara cu sprijinul Primariei Municipiului Craiova si al Consiliului Local Municipal.

În acest an, caravana X Factor va trece prin şase oraşe. După Craiova, urmează pe lista opririlor Sibiul, pe 18 iunie, Timişoara pe 21 iunie, Cluj, pe 24 iunie, Iaşi, pe 27 iunie şi Bucureşti, pe 1 iulie.

Programul complet al audiţiilor poate fi aflat de pe www.xfactor.a1.ro sau de pe pagina oficiala de Facebook a show-ului: //www.facebook.com/xfactor.romania.

În această toamnă Antena 1 aduce un nou sezon X Factor. În 2011, X Factor România nu a fost doar o desfăşurare incredibilă de forţe, ci şi show-ul cu cel mai mare premiu din istoria televiziunii din ţara noastră: 200.000 de euro. X Factor le oferă românilor talentaţi, care au voce, prezenţă scenică, curajul de a se face remarcaţi, puterea de a transmite emoţie şi a face show pe scenă, oportunitatea de a-şi schimba vieţile, dar şi un substanţial premiu.

Bucuresti, 15.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *