free download 78 travel guides written by experts

EL CLASICO, la standarde ULTRA HD

Cel mai așteptat derby, FC Barcelona – Real Madrid, va fi transmis pe Digi Sport 1 și Digi 4K

Digi4K, primul post TV românesc Ultra HD, aduce super-derby-ul El Clasico: FC Barcelona -Real Madrid la calitate 4K, miercuri, 18 decembrie 2019, la ora 21:00.

Confruntarea dintre cele mai titrate echipe ale Spaniei poate fi urmărită de abonații Digi | RCS & RDS și pe Digi Sport 1 sau pe Digi.Online.

Meciul a fost amânat, inițial, din cauza protestelor din Catalonia. După ce organizatorii au analizat și varianta disputării lui El Clasico pe un teren neutru, s-a decis ca ambele echipe să plece spre stadionul Camp Nou, înainte de joc, de la acelaşi hotel, în două autocare identice şi nebranduite.

El Clasico

Partida îi va avea la microfonul Digi Sport pe jurnaliștii George Dobre şi Ionuţ Angheluţă, în timp ce o ediţie specială a emisiunii Fotbal European va prefaţa jocul de la Barcelona. Andrei Niculescu îi va avea în platou pe Ilie Dumitrescu și Florin Bratu, iar Gică Craioveanu li se va alătura prin legătură telefonică. La finalul meciului, aceiaşi invitaţi vor trage concluziile întâlnirii.

“Mă aștept la un meci foarte dificil, cu o echipă a Realului într-o formă extraordinară, ca întotdeauna. Meciurile dintre Barcelona și Real Madrid sunt de fiecare dată diferite, speciale. Ambele echipe trec prin momente bune acum, nu se poate spune că există o favorită certă”, a declarat Leo Messi în cadrul unui eveniment public în Spania.

Posturile de televiziune Digi Sport și Digi 4K oferă iubitorilor sportului rege acces direct la o selecție de meciuri din cele mai urmărite campionate europene de fotbal, UEFA Champions League, Europa League, La Liga și Bundesliga. Extraopţiunea Digi4K poate fi activată de clienţii de televiziune prin cablu digital din reţeaua Digi | RCS & RDS la tariful de 5 lei pe lună.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *