free download 78 travel guides written by experts

Ei sunt primii finalisti de la Romania Danseaza

Andreea Bălan şi Jorge, spectacol total pe scena super show-ului

Spectacol total duminica aceasta pe scena „România Dansează”, în prima semifinală a super show-ului.  Cum regulile s-au schimbat în aceast an, 12 semifinalişti au intrat aseară în duelul vieţii lor, concurând alături de unii dintre cei mai buni dansatori, grupaţi în funcţie de stilul de dans. Cu fiecare număr de dans, pe scena supershowului un adevărat spectacol a prins viaţă, o poveste a fost spusă prin mişcare, sunet, decor şi imagine. Doar trei dintre concurenţi şi-au câştigat însă votul pentru a trece în următoarea etapă a showului, urmând ca cel de-al patrulea să fie desemnat prin vot, de către telespectatori, până astăzi, la ora 16 şi anunţat în direct la Observator 16. Andreea Bălan şi Jorge s-au duelat şi ei toată seara, încântându-i pe telespectatori cu reprezentaţii excepţionale, alături de corpul de balet al emisiunii.

Rareş şi Alessia au primit votul lui CRBL şi şi-au adjudecat un loc în marea finală a show-ului. Micuţi, dar foarte ambiţioşi şi super talentaţi, cei doi concurenţi au cucerit sala şi juriul cu un număr extraordinar de street dance. „Copiii ăştia, dincolo de atitudine şi carismă, au o foarte bună tehnică, pe mine m-au copleşit!” le-a spus Monica, iar Connect-R a completat „Sunteţi prea buni!”.

Monica Petrică a decis să trimită în finală un număr spectaculos de contemporan: „Mă ridic în picioare să vă fac o reverenţă, mi-aţi încântat ochii şi sufletul cu talentul şi dedicaţia voastră!” le-a spus Monica Biancăi şi lui Radu, doi dansatori superbi, care formează un cuplu şi în viaţa de zi cu zi, care au reuşit să transmită emoţia şi sensibilitatea lor tuturor celor care i-au privit. Nu puţini au fost cei care au vărsat şi câteva lacrimi în timpul reprezentaţiei lor, printre ei aflându-se şi Connect-R.

Cosmin Soare, dansatorul de capoeira (stil inspirat din artele marţiale) l-a determinat pe    Connect-R să-l trimită direct în marea finală a supershow-ului. „Sunt puţini concurenţii care îţi rămân în minte luni de zile după audiţii, dar Cosmin are această putere!” a povestit Monica. Cosmin şi-a pregătit în cele mai mici detalii recuzita pentru semifinală, ştiind că depinde doar de el să rămână în atenţia juraţilor şi să le câştige voturile. În momentul în care a început să se învârtă în cap, de zeci de ori, având picioarele imobilizate într-un scaun, confecţionat de el, care s-a şi luminat pe scena super show-ului, i-a cucerit pe juraţi. „M-am bucurat enorm când am văzut că a apărut scaunul şi că te învârţi cu el. Nu mă aşteptam să se şi aprindă! M-ai spart!” i-a spus CRBL, iar Connect-R a continuat „Uite un om care a înţeles despre ce e vorba în acest concurs!”.

Până astăzi la ora 16:00, telespectatorii îşi mai pot vota favoriţii prin sms la 1313 cu textele Kozaciok, Robots sau Râşnov, urmând ca în cadrul Observatorului orei 16, Andreea şi Jorge să îl anunţe telefonic pe cel de-al patrulea finalist al show-ului.

Bucuresti, 28.04.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *