free download 78 travel guides written by experts

Ei sunt noii concurenti ai emisiunii “Mireasa pentru fiul meu”

Vineri, 9 septembrie, cel mai îndrăgit reality-show matrimonial din România, “Mireasă pentru fiul meu” şi-a dezvăluit noii concurenţi într-o ediţie spectaculoasă. 12 fete frumoase şi opt băieţi atrăgători, dintre care cinci însoţiţi de mamele lor au păşit în lumina reflectoarelor cu visul de a-şi găsi perechea potrivită în cadrul emisiunii “Mireasă pentru fiul meu”. Fiecare concurent a avut parte de o intrare deosebită şi de o prezentare amănunţită prin care telespectatorii le-au descoperit poveştile de viaţă încă din prima seară.

Foarte determinaţi să transforme această participare într-o experienţă care le va schimba viaţa, noii concurenţi speră că la finalul acestei aventuri să trăiască visul unei nunţi extraodinare în faţa lumii întregi şi a unei vieţi frumoase alături de persoană iubită. Aceştia sunt concurenţii care au avut curajul să îşi facă poveştile cunoscute şi să îşi schimbe viaţa în cadrul emisiunii “Mireasă pentru fiul meu”:

Fetele

Andreea locuieşte în Bucureşti şi este studentă. Se caracterizează ca fiind o persoană sociabilă, punctuală, căreia îi place să rişte. În general, atunci când apar anumite probleme, încearcă să le soluţioneze cu calm şi înţelepciune. Partenerul său trebuie să fie înalt, inteligent, romantic, carismatic şi respectuos. În competiţie, susţine că nu se va grăbi să se arunce în braţele primului bărbat care o va curta, ci va încerca să descopere care dintre concurenţi se apropie de standardele sale. Speră din tot sufletul să îşi întâlnească jumătatea deoarece susţine că nu a avut niciun strop de noroc în dragoste până acum.

Diana este din Poiana Mare, judeţul Dolj şi este biolog. “Sincera, punctuală şi comunicativă”, aşa se caracterizeaza Diana în doar trei cuvinte. Nu este pretenţioasă atunci când vine vorba de mâncare şi nici atunci când vine vorba de muzică, ascultând orice gen plăcut auzului. Îşi doreşte un soţ care să o iubească şi totodată, să o înţeleagă. “Sper să fiu o soţie perfectă pentru alesul meu. Pentru mine, căsătoria este veşnică!” susţine Diana.

Andrada este din Târgu Jiu şi este model. Andrada este pasionată de modelling, artă, muzică şi călătorii. Este o persoană distractivă pentru care ieşirile în club sau călătoriile sunt de nelipsit. Prin răbdare, tenacitate şi şarm, Andrada spune că a reuşit întotdeauna să obţină ceea ce şi-a dorit. A avut o singură relaţie serioasă, însă distanţa a constituit un impediment.

Loredana este din Buftea, Bucureşti şi este jurnalistă. Este o persoană dinamică, energică, atrasă de tot ce apare nou în viaţa ei. Printre pasiunile sale se număra shopping-ul, călătoriile şi istoria. Loredana îşi doreşte un partener care să o impresioneze din punct de vedere fizic, care să o înţeleagă şi să o accepte aşa cum este.

Edina este din Oradea şi este studentă. Este pasionată de dans, artă plastică şi de plimbări în natură. O soţie bună, în concepţia sa, ar trebui să fie mereu atentă cu partenerul şi să fie înţelegătoare. “Sunt hotărâtă să găsesc persoana potrivită care să-mi fie alături după o tragedie trăită în urmă cu trei ani. Sper ca în acest concurs să am şansa de a-mi cunoaşte sufletul pereche”, declară Edina.

Liliana este din Hunedoara şi este elevă. Se autocaracterizează ca fiind o persoană sensibilă, ambiţioasă, comunicativă şi o prietenă de încredere. Dezamăgită din cauza unei relaţii în care şi-a pus mari speranţe, Liliana participă la concurs cu gândul de a-l întâlni pe cel care îi va sta alături toată viaţa. Important este ca viitorul partener să îndeplinească anumite criterii: să fie un bărbat sincer, fidel şi implicat în tot ceea ce face.

Irina este din Piatra Neamţ şi lucrează ca ospătar. Este destul de pretenţioasă atunci când vine vorba de mâncare. Iubeşte ordinea şi se declară o fire romantică şi ambiţioasă.
“Lupt până obţin ceea ce-mi doresc!”, spune Irina. În schimb, niciodată nu a luptat pentru a câştiga inima bărbatului dorit. Nu are un anumit tipar al partenerului ideal în ceea ce priveşte aspectul fizic, ci important este, spune ea, să existe atracţie de la bun început”

Mihaela este din Timişoara şi este tehnician chimist. Deşi provine din zona Banatului, Mihaelei îi place foarte mult mâncarea din Moldova. De aceea, atunci când îşi petrece timpul în bucătărie, preferă să gătească mâncăruri moldoveneşti. Ascultă toate genurile de muzică, în afară de rock. Crede că ar putea fi o soţie bună, adaptându-se uşor situaţiilor şi persoanelor cu care interacţionează. Soţul ideal ar trebui să aibă câte puţin din toate: inteligenţă, sinceritate, să dea dovadă de înţelegere.

Daniela este din Timişoara şi este studentă la Facultatea de economie şi administrarea afacerilor. Cu toate că are doar 20 de ani, acest lucru nu o împiedică să se gândească la întemeierea unei familii. Este pasionată de dans, muzică şi sport. Daniela se caracterizează drept o persoană sinceră, cu bun simţ şi carismă. Viitorul partener ar trebui să fie plăcut inimii ei, drăguţ, bun dansator, harnic şi sociabil. Nu-şi doreşte un partener căruia îi place să bea peste măsură, posesiv, parşiv sau violent.

Elena este din Târgovişte. Printre pasiunile ei se numără plimbările cu prietenii, cititul şi gătitul. Este o persoană ambiţioasă, mereu cu zâmbetul pe buze, cu simţul umorului dezvoltat, dar pudică atunci când se deschid subiecte legate de sexualitate. Este o fire calmă, evitând să dea curs certurilor şi jignirilor. Speră ca în această competiţie să îşi găsească partenerul mult visat, un bărbat romantic, îndrăzneţ, ambiţios şi plin de viaţă.

Sanda este din Oradea şi este pedichiuristă-manichiuristă. Sanda este pasionată de canto, muzică şi dans. Găteşte ocazional, mâncărurile preferate fiind paste şi salate. Când vine vorba de dragoste, Sanda lasă ca lucrurile să meargă de la sine. “Niciodata nu am făcut nimic pentru a câştiga inima bărbatului iubit! Dragostea nu se câştigă, ci se simte!”, afirmă Sanda.

Alexandra este din Popeşti-Leordeni şi a lucrat ca redactor online. Este absolventă a unei facultăţi de jurnalism. A intrat în competiţie cu gândul că aici îşi va găsi alesul inimii. Îi place să gătească. În acest sens, se lauda cu cea mai bună ciorbă de pui, care este, de altfel, şi mâncarea sa preferată. Este o persoană ordonată, prietenoasă, sociabilă, încăpăţânată, încrezătoare în propriile forţe şi uneori egoistă. Pe plan sentimental, a avut suficiente dezamăgiri care să o facă să se simtă la un moment dat singura vinovată de propria nefericire.

Băieţii

Cătălin este din Bucureşti şi a absolvit de curând Facultatea de Psihologie cu dorinţa de a-şi construi o carieră în acest domeniu. Cătălin a lucrat ca antrenor de fitness şi este foarte atent la felul în care arată. Pentru a se menţine mereu în formă, Cătălin merge la sala de fitness de patru ori pe săptămâna. Cătălin se descrie drept o persoană matură cu o personalitate puternică şi este convins că poate fi un soţ aşa cum îşi doreşte orice femeie: atent, responsabil, un familist convins. Bineînţeles şi viitoarea parteneră de viaţă trebuie să se încadreze în anumite criterii: să fie hotărâtă, sinceră, educată, inteligentă, frumoasă, înaltă şi nefumătoare.

Marius este din Braşov şi lucrează ca agent de intervenţie. Marius iubeşte plimbările în natură şi merge frecvent la ferma pe care părinţii o deţin pentru a face echitaţie. Se autocaracterizează ca fiind darnic, isteţ, înţelegător şi un familist convins. Iubeşte foarte mult copiii şi ar face compromisuri pentru ca familiei sale să îi fie bine. Într-o relaţie, minciuna l-ar face să se enerveze foarte repede.

Alexandru este din Galaţi şi lucrează ca taximetrist. Îi place să-şi trăiască viaţa la cote maxime şi este pasionat de sporturi extreme, înot şi motociclism! Nu îi place liniştea şi adoră să fie înconjurat de prieteni. Soţia ideală trebuie să fie atletică şi săritoare, distractivă, simplă, cinstită şi cu bun simţ. Este adeptul naturaleţii, nu i-ar plăcea ca partenera să îşi facă un obicei în a se machia zi de zi.

Adrian este din Bacău şi lucrează ca subofiţer tehnic operativ de specialitate. După o căsnicie eşuată şi o mare dezamăgire în dragoste, Adrian intră în competiţie cu speranţa că îşi va întâlni în sfârşit aleasa inimii. Considerându-se împlinit pe plan profesional, Adrian nu-şi doreşte decât să îşi întemeieze o familie. Adoră drumeţiile şi cercetările atunci când merge la munte. Spune despre el că este o persoană ambiţioasă, sociabilă şi nonconformistă. Nu şi-ar dori ca soţia sa să fie arogantă, leneşă, extrem de geloasă şi prea autoritară.

Dragoş este din comuna Ocniţa, judeţul Dâmboviţa. Este pasionat de fotbal şi de maşini. Stilurile preferate de muzică sunt hip hop şi house. “Distractiv şi simpatic”, aşa se autocaracterizează în doar două cuvinte! Fire paşnică, se teme să nu treacă prin certuri sau situaţii conflictuale după ce se va însura. Ar face orice pentru a-i câştiga dragostea viitoarei soţii.

Victor este din Eforie Sud. Este student, îi place să joace tenis, să danseze şi să şofeze. Spune că îndeplineşte toate criteriile pe care ar trebui să le aibă un soţ ideal. Este frumos, deştept, bogat şi devreme acasă. Este în stare să facă lucruri nebuneşti pentru a ajunge la inima persoanei iubite. Îşi aminteşte că ultima oară i-a cântat fostei iubite o serenadă. Soţia ideală trebuie să fie blondă, înaltă, sensibilă, înţelegătoare, inteligentă şi cuminte.

Ionuţ vine din Târgovişte şi este student. Ar putea declara că muzica şi dansul popular sunt viaţa lui. Este pasionat de tot ceea ce ţine de tradiţie şi obiceiuri româneşti. Ionuţ spune că se simte cel mai bine la munte. Nu se implică prea mult în activităţile gospodăreşti. Găteşte doar cartofi prăjiţi, iar mâncarea preferată este ciorba de burtă. Este o fire echilibrată, rareori se enervează.

Robert este din Suceava şi lucrează ca barman. Se descrie ca fiind tandru, familist, comunicativ şi romantic. Se enervează uşor, dar îi trece repede! Îi plac ieşirile în club cu prietenii şi concediile la malul mării. A călătorit mult în afară ţării, dorind să-şi asigure un trai mai bun. În prezent, doreşte să-şi găsească aleasa inimii, iar în plan profesional, şi-ar dori o carieră în televiziune.

Mamele

Mărioara (mama lui Adrian) se autocaracterizează ca fiind o persoană îngăduitoare, bună şi ambiţioasă. Detestă dezordinea şi minciuna. Îi plac nespus de mult dansul şi gătitul şi se poate lăuda cu cele mai bune sarmale şi plăcinte. În timpul liber, îi place să meargă în pelerinaj, la mânăstiri şi la căsuţa de la ţară. Îşi doreşte ca viitoarea noră să se încadreze în următoarele tipare: să fie înaltă, gospodină, decentă şi suplă.

Gabriela (mama lui Dragoş) alocă mult timp activităţilor gospodăreşti. Îşi iubeşte familia şi tot ce a realizat alături de ea! Din punctul ei de vedere, o căsnicie va fi de lungă durată atunci când fiecare partener va învăţa să facă şi compromisuri. Este o persoană înţelegătoare, o fire calmă şi de aceea crede că relaţia cu viitoarea noră va fi una de invidiat. Susţine că nu va interveni în relaţia fiului ei cu partenera aleasă doar atunci când i se va solicita ajutorul.

Gina (mama lui Victor) se simte cel mai bine atunci când se află la volan sau în faţa televizorului. Este o bună gospodină. Îi place să gătească şi să menţină ordinea în casă. Declară că cel mai mare succes al vieţii sunt copiii cărora le-a acordat atenţia şi educaţia cuvenită. Viitoarea noră trebuie să următoarele calităţi: să fie blondă, înaltă, sociabilă şi calmă, însă “cel mult contează frumuseţea sufletului”.

Mariana (mătuşa lui Ionuţ) este din Târgovişte şi se mândreşte cu faptul că i-a oferit familiei toată dragostea şi devotamentul său. Are doi copii căsătoriţi, aşezaţi fiecare la casa lui, aşa că în acest moment, consideră că participarea în acest concurs alături de nepotul ei este o prioritate. Iubeşte muzica, dansul şi călătoriile. Cel mai bine găteşte sărmăluţe, chifteluţe şi ciorbe. Este o fire blândă, sociabilă şi înţelegătoare. Nora trebuie să fie o prezenţă distinsă, decentă, calmă şi educată. De asemenea, Mariana şi-ar dori ca viitoarea parteneră a nepotului ei să fie echilibrată şi să-şi urmeze soţul peste tot.

Sînziana (mama lui Robert) este din Suceava. Mamă a opt copii, Sînziana şi-a sacrificat cariera pentru a avea o familie unită şi fericită. Iar acum când majoritatea au crescut şi au plecat fiecare la casele lor, continuă să se ocupe de creşterea şi educarea nepoţilor! De timp liber nu prea poate fi vorba, dar în puţinele momente de relaxare, alege să asculte muzică sau să privească la televizor.

Bucuresti, 11.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *