free download 78 travel guides written by experts

Ei sunt concurentii care au reusit sa ii ia banii lui Negru

Şi-au pus cunoştinţele la încercare pentru a merge la facultate în Bucureşti

Ediţia de aseară Cu banii jos a adus nu doar concurenţi foarte bine pregătiţi şi întrebări interesante, ci şi primele premii din istoria show-ului de la noi. După trei ediţii, Dan Negru a dat, în sfârşit, primii bani şi nu au fost deloc puţini. Un bărbat din Galaţi împreună cu fiica lui de doar 18 ani au reuşit să plece acasă cu 28.000 de euro, iar un agricultor din Giurgiu cu 4000 de euro.

În fiecare miercuri, cel mai nou show al lui Dan Negru de la Antena 1 le pune românilor cunoştinţele la încercare pentru un premiu considerabil: 100.000 de euro. Provocarea nu este deloc simplă, cu atât mai mult cu cât este singurul quiz show din lume în care se pleacă cu banii jos şi, mai mult decât atât, concurenţii trebuie să îi distribuie între răspunsurile cu cele mai mari şanse de a fi corecte, atunci când nu sunt siguri de varianta corectă. Aseară, două cupluri de concurenţi au reuşit ceea ce predecesorii lor din cele trei ediţii difuzate până acum nu au reuşit: să plece acasă cu o parte din banii lui Negru.

Satisfacţia unui părinte: îşi poate trimite fiica la facultate

Nicolae Daraban a venit la emisiunea lui Dan Negru cu fiica sa, Alexandra, cea mai importantă persoana din viaţa lui, cu un singur scop: acela de a câştiga cât mai mulţi bani, astfel încât să îi poată asigura Alexandrei condiţiile materiale pentru a studia în capitală. Ceea ce pentru unii nu este nici pe departe un lux, pentru bărbatul din Galaţi era aproape un vis, iar pentru fiica acestuia cea mai mare dorinţă. Cei doi au reuşit să treacă de cele opt întrebări şi să împartă banii astfel înât la final, să plece acasă cu 28.000 de euro, sumă care nu doar că îi va permite Alexandrei sa studieze la Politehnica din Bucureşti, acolo unde îşi doreşte, ci şi să îi investească în viitorul ei profesional sau personal.

Nu a existat mulţumire mai mare pentru tatăl fetei decât faptul că a reuşit să rezolve această problemă. La ieşirea din platou, bărbatul a izbucnit în lacrimi repetând într-una: “Gata, tata, am rezolvat şi facultatea”.

E om simplu, dar are cunoştinţe cât 1000 de intelectuali

Cel de-al doilea premiu al serii, 4000 de euro a fost câştigat de un bărbat din Adunaţii Copăceni şi de fiul acestuia. La cei 48 de ani ai săi, Nicolae Andrei trăieşte doar din agricultură. Nu are studii înalte, dar a avut cunoştinţele necesare să treacă de întrebările lui Negru.Nu face agricultură de o viaţă, dar nu s-a dat înapoi de la niciun fel de meserie. A vizitat jumătate de Europa şi asta pentru că a trebuit să muncească pentru a-şi întreţine soţia bolnavă şi a-i asigura un viitor fiului său. Primul său job în străinătate a fost ca baby-sitter, în Olanda, unde timp de patru luni a avut girjă de patru copii. A ajuns apoi în Anglia, astfel că una dintre întrebările puse de Dan Negru despre nunta regala din Marea Britanie nu doar ca nu l-a luat prin surprindere, ci, dimpotrivă, bărbatul l-a surprins pe Negru când i-a spus că a avut ocazia să vadă nunta Prinţului William cu frumoasa Kate Middleton chiar la Londra.

Săptămâna viitoare, alţi concurenţi îşi pun cunoştinţele la încercare. Daca va reuşi cineva să câştige şi mai mulţi bani în cel mai revolutionary gameshow din România, rămâne de văzut miercuri, de la 20.30, la Cu banii jos!

Bucuresti, 11.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *