Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Egalitatea de gen, un crez în Allianz-Țiriac

Aproape 60% dintre angajații și 45% dintre managerii Allianz-Țiriac sunt femei

Trei din cinci angajați Allianz-Țiriac sunt femei, iar aproximativ jumătate din pozițiile manageriale din cadrul companiei sunt ocupate de femei. Spre comparație, la nivelul economiei româneşti aproximativ 35% din poziţiile manageriale sunt deținute de femei, potrivit Eurostat*.

Acesta este rezultatul unei strategii constante pe care Allianz-Țiriac și-a asumat-o și pe care o pune în practică zi de zi: aceea de a încuraja egalitatea dintre femei și bărbați și de a promova competența profesională.

Allianz-Țiriac este unul dintre cei mai mari angajatori din piața locală de asigurări și numără aproximativ 1.100 de angajați.

Dana Lemnaru, director de resurse umane Allianz-Țiriac
Dana Lemnaru, director de resurse umane Allianz-Țiriac

“La Allianz-Țiriac, credem în profesionalism în afara oricăror stereotipuri de gen, astfel că încurajăm atât femeile cât și bărbații să își dezvolte cariera în cadrul companiei. Iar cea mai bună dovadă este chiar structura Consiliului Director, în prezent cel mai echilibrat din piața de asigurări din România și format din două femei și doi bărbați.”, a declarat Dana Lemnaru, director de resurse umane în cadrul Allianz-Țiriac.

Cu prilejul Zilei Internaționale a Femeii, Allianz-Țiriac urează tuturor femeilor „La mulți ani!”

* Comunicat de presa Eurostat “Doar unu din trei manageri din UE este femeie”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *