free download 78 travel guides written by experts

Eficientizare energetica = www.ermetik.ro

Reducerea consumului energetic a devenit o prioritate pentru noi toti. Si asta nu doar datorita limitarii resurselor naturale ale Planetei sau a incalzirii globale, ci si datorita cresterii costurilor aferente consumului de energii. Si de cele mai multe ori aceste energii sunt irosite datorita viciilor din costructie ale cladirilor.  

Lipsa etanseitatii unei incinte atrage nu doar discofort fizic, dar mai ales un consum fortat si excesiv de energie. Iar in conditiile cresterii pretului acestei energii, disconfortul financiar este vizibil. Pentru a contracara aceste probleme au aparut anumite reglementari menite sa conduca la economisirea de energie si protectia termica. Aceste linii directoare urmaresc si reglementeaza masurile de economisire a energiei, in executia noilor cladiri dar si in proiectarea reabilitarii termice a celor existente.

Serviciul oferit de Ermetik (www.ermetik.ro) este conceput ca fiind o masura de economisire a energiei, a timpului si a banilor.

Investigatiile tehnice oferite de Ermetik (www.ermetik.ro) reprezinta calea cea mai rapida si eficienta de identificare a viciilor din constructii, fiind un suport concret atat in faza de proiectare si executie a fatadelor si acoperisurilor noilor cladiri cat si in proiectarea reabilitarii termice a celor existente.

Ermetik (www.ermetik.ro) este prima companie care ofera solutii referitoare la actiunile corective ce trebuie intreprinse in vederea remedierii si singura care asigura asistenta pe santier la montarea sistemelor de fatade si acoperisuri.

In ce priveste etanseitatea si izolarea termica a cladirilor specialistii Ermetik analizeaza prin metode nedistructive capacitatea cladirii de a pastra caldura in interiorul constructiei si pun la dispozitia beneficiarului informatii documentate din punct de vedere tehnic, asupra starii functionale a constructiei in ce priveste:
– Detectarea neetanseitatilor;
– Localizarea surselor de umiditate;
– Prevenirea aparitiei igrasiei si a incendiilor;
– Identificarea deficientelor din elementele si sistemele de constructie;
– Verificarea sistemelor de aerisire, climatizare si incalzire;
– Asistenta tehnica in proiectarea si montarea sistemelor de fatade si acoperisuri;

Verificarea  tehnica respecta si este croita pentru  necesitatile fiecarui client, care va primi un raport de investigatie explicit, cu rezultatele verificarii, cauzele posibile si solutiile referitoare la actiunile corective ce trebuiesc intreprinse.

Ca membru al Asociatiei Germane a Utilizatorilor de Termografie, Ermetik (www.ermetik.ro) detine certificari consolidate de aptitudini specifice dobandite cu traininguri si tehnologie foarte recenta si performanta, achizitionata de la lideri de piata.

De asemenea, Ermetik (www.ermetik.ro) acorda servicii de intretinere preventiva si monitorizare a proceselor in industrie si electrotehnica, asigurand pastrarea in functiune a fluxului operational la parametrii optimi. Serviciile Ermetik de consultanta ofera suport pentru identificarea utilajelor aflate in stare critica, diagnosticarea  defectelor, proiectarea timpilor de aparitie a avariilor, documentarea avariilor si generarea unui raport de testare functionala.

Bucuresti, 07.04.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *