free download 78 travel guides written by experts

Eficienta la distanta de un click, www.24pc.ro s-a relansat azi

Noua interfata a site-ului www.24pc.ro demonstreaza imbinarea perfecta intre design si uzabilitate.Viteza de accesare a informatiei precum si posibilitatea de a vizualiza comparativ mai multe produse similare, a fost preocuparea echipei de programatori de la www.24pc.ro.

Creat pe o platforma prietenoasa si usor de utilizat, site-ul www.24pc.ro permite o serie de functionalitati optimizate care permit accesarea in acelasi interval de timp a mai multor surse de informare. Introducerea diferitelor modalitati de comparare a produselor din punct de vedere tehnic si financiar, ajuta utilizatorul in luarea deciziei de cumparare.

,,Ne-am dorit un site simplu care sa vina in ajutorul utilizatorului. Pentru client, este foarte important sa poata avea acces la informatie in timp util si cat mai detaliat astfel incat sa poata lua decizia corecta. Inainte de a finaliza platforma site-lui am realizat o serie de focus grupuri pe diferite categorii de public care ne-au permis sa optimizam toate cerintele prin noul site lansat. Rezultatul studiului ne-a relevat importanta factorului de consiliere in achizitionarea unui produs. Acest lucru ne-a determinat sa punem un accent important pe oferirea unei consultante in vanzare si sa nu ne oprim doar la oferirea simplei informatii tehnice. Pentru a dezvolta complexitatea site-ului, am introdus modulul de produse recomandate, modul ce permite identificarea si sortarea altor produse compatibile cu produsul ales. Ne preocupa simplificarea navigarii pe site si posibilitatea de a furniza informatiile tehnice intr-un format compact si cat mai prietenos. Previzionam de altfel, ca preferintele clientilor nostri se vor indrepta catre modulele de informatie generala: top produse vandute, top produse popularitate si top noutati.

Prin acest site am dorit sa fim aproape de dorintele clientilor. Intr-o plina criza financiara, clientii trebuie sa aleaga intre produsele cele mai bune din punct de vedere al raportului calitate / pret, de aceea am optimizat site-ul www.24 pc.ro dupa cerintele lor si punem accent pe consilierea lor inainte de procesul de vanzar”, a declarat Claudiu Enea, Director General 24 PC Shop.

Odata cu relansarea site-ului www.24pc.ro demareaza in paralel doua oferte care vin sa adauge un plus de valoare pentru clientul 24pc. Garantia suplimentara de 2 ani oferita pana la sfarsitul anului fiecarui produs in parte si discount-ul intre 4 si 5 % oferit la achizitionarea unui produs electrocasnic, fac din oferta 24pc un punct de atractie pentru achizitionarea unui produs de pe piata online.

Bucuresti, 20.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *