metalshow

Eficienta, fiabilitate, confort: noua generatie Mercedes-Benz Vito

· Sistemul de transmisie: extrem de economic şi precis
· Tehnologie opţională BlueEFFICIENCY
· Fiabil şi rezistent: capacitatea de încărcare mărită, suspensia modernizată
· Confort îmbunătăţit; nivelul de zgomot redus considerabil

Noua generaţie Mercedes-Benz Vito reprezintă un punct de referinţă în segmentul autovehiculelor comerciale uşoare. Noul sistem de transmisie este extrem de eficient şi oferă performanţe de top. Tehnologia opţională BlueEFFICIENCY oferă cea mai avansată experienţă din punct de vedere ecologic şi al conducerii economice. Vito este o adevărată vedetă şi datorită sarcinii utile mărite şi aspectului robust. Nivelurile de zgomot diminuate considerabil, precum şi noul sistem de suspensie şi habitaclul modernizate facilitează manevrarea şi controlul, îmbunătăţind de asemenea ergonomia autovehiculului.

Sistemul de transmisie: extreme de economic şi precis, tehnologia opţională BlueEFFICIENCY

Rulare economică datorată consumului redus de combustibil, cantităţi reduse de emisii de gaze datorate respectării standardelor Euro 5 – noul sistem de transmisie al modelului Vito demonstrează abilităţile autovehiculelor comerciale uşoare echipate cu cele mai noi tehnologii. Emisiile de CO2 şi consumul de combustibil au fost reduse cu până la 15 procente, comparativ cu modelele precedente, luând în considerare cifrele statistice.

În paralel cu ingineria sofisticată a generaţiei actuale de motoare Mercedes-Benz de patru, respectiv şase cilidri, rezultatul este generat de tehnologia BlueEFFICIENCY. Aceasta include activarea la comandă a majorităţii mecanismelor, un sistem start/stop ECO şi anvelope optimizate. Noua transmisie cu şase viteze, în combinaţie cu toate motoarele diesel de patru cilindri, contribuie la rândul lor la reducerea emisiilor şi consumului de combustibil. Cele şase trepte de viteză permit o tracţiune excelentă la viteze mici şi turaţii mari, reducând consumul de combustibil. Motoarele silenţioase de patru, respectiv şase cilindri, diesel şi pe benzină variază de la 100 kW (126 CP) la 190 kW (258 CP).

Fiabil şi rezistent: capacitatea de încărcare mărită, sistemul de suspensie modernizată

Natura noului Mercedes-Benz Vito, un autovehicul commercial uşor cu un aspect robust şi funcţional, este subliniată de noile bare de protecţie robuste. Eficienţa sa în situaţiile nepreăzute este evidenţiată de capacitatea de încărcare considerabil sporită în cazul anumitor modele şi de şasiul şi sistemul de suspensie complet schimbate. Atât axa din faţă, cât şi cea din spate au fost modificate în detaliu şi au fost personalizate pentru fiecare model în parte. Pentru autovehiculul comercial uşor cu sarcina utilă mare şi pentru varianta sa proiectată în vederea îmbunătăţirii confortului pasagerilor sunt folosite configuraţii diferite ale sistemului de suspensie.

Confort îmbunătăţit; nivelul de zgomot redus considerabil

Confortul nu este neglijat în cazul noului Mercedes-Benz Vito. Interiorul modelului din noua generaţie oferă un control ferm şi un nou concept de culori. Calitatea compartimentului pentru pasageri a fost îmbunătăţită considerabil şi, în acest context, nivelul de zgomot poate fi redus semnificativ.

Din punct de vedere vizual, noul Mercedes-Benz Vito poate fi identificat prin aspectul modernizat al farurilor. Barele de protecţie au fost, de asemenea, modificate.

Mai multe detalii despre Mercedes-Benz se găsesc la adresele www.mercedes-benz.ro şi www.media.mercedes-benz.ro.

Stuttgart / Bucuresti, 08.07.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *