metalshow

Eficienta exceptionala a adus titlul “Chauffeur Car of the Year” pentru BMW

Modelul BMW 730Ld a fost desemnat "Chauffeur Car of the Year" pentru anul 2009, după ce membrii juriului au evidenţiat economia de combustibil, costurile de rulare şi calitatea fabricaţiei, catalogate drept "excepţionale".

Cu emisii CO2 de numai 180g/km şi cu un consum mixt de 40,9 mpg (6,9 litri/ 100 km), BMW 730Ld a permis şoferilor profesionişti şi companiilor de închiriere limuzine să ofere clienţilor un lux de excepţie, dar a avut şi un impact redus asupra mediului înconjurător.

BMW 730Ld s-a impus unei liste prestigioase de competitori care a cuprins Lexus LS600h şi Mercedes-Benz S-Klasse. Mark Bursa, editor la revista Professional Driver şi preşedinte al juriului, a declarat: "În cele din urmă, noul BMW 730Ld a triumfat datorită combinaţiei exemplare dintre stil, calitatea finisărilor şi economie în utilizare, factori care au modificat standardele în acest segment. Finisajul este absolut superb, cu un interior modern, magnific. BMW a făcut ca forţa sa tehnologică să fie prezentă atât în manevrabilitate, cât şi în călătorie".

Noul BMW 730Ld a fost lansat în martie 2009 pe piaţa europeană (inclusiv România) şi este disponibil la un preţ de 64600 Euro fără TVA.

Sistemul de calcul KeeResources’ KwikCarCost a evealuat costurile de expluatare pentru BMW 730Ld pe durata a trei ani sau pe distanţa de 100.000 kilometri are cele mai mici costuri de expluatare din clasă. Aceaste beneficii sunt susţinute şi de pachetul BMW Basic Service Inclusive, disponibil gratuit la BMW 730L în Mare Britanie, care are o durată de cinci ani sau 100 000 kilometri şi care acoperă toate reviziile de bază ale automobilului (de exemplu consumabile şi manoperă pentru schimbul de ulei şi filtre). Pentru România pachetul BMW Basic Service Inclusive este oferit gratuit pentru toate modelele BMW începând cu septembrie 2007.

Bucuresti, 12.11.2009

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *