free download 78 travel guides written by experts

Educatie pentru cei mici

ACORNS BOOK WEEK- “0 2 3 Early Education – Ingrijeste educatia din cresa!”

Fundatia Acorns dedica o intreaga saptamana cartilor si sarbatoreste ACORNS BOOK WEEK in saptamana 5 -9 martie.

Atractia speciala a acestei saptamani o va reprezenta prezenta lui CHAE STRATHIE in Acorns si Romania, la invitatia Fundatiei Acorns, in perioada 6-8 martie si evenimentele la care Chae ne va fi oaspete de onoare.

Proiectul de caritate pe care il vom sustine in ACORNS BOOK WEEK este „0 2 3 Early Education – Ingrijeste educatia din cresa” prin donatia de carti pentru copiii cu varsta 0-3 ani din cresele de stat din sectoarele 2 si 3 si amenajarea cu etajere pentru carti a unui loc de lectura in incinta acestora. Fundatia Acorns promoveaza nevoia de ingrijire si educare a copiilor, inca de la nastere, si se implica activ in schimbarea atitudinii fata de cresele de stat din Romania.

Sesiune de Lectura cu CHAE STRATHIE la Libraria Carturesti Verona, miercuri 7 martie ora 16, pentru copiii si parintii vorbitori de limba engleza. Este un eveniment pe care va invitam sa il recomandati prietenilor dumneavoastra care au copii cu varasta intre 3 si 7 ani.

Incepand cu anul 2009, Fundatia Acorns a lansat proiectul ‘0 2 3 Early Education’ in dorinta de a sprijini ideea ingrijirii si educarii copiilor inca de la nastere. In cadrul acestui proiect, pe langa activitatea depusa in cadrul Baby Acorns, a fost lansat un calendar pentru promovarea educatiei inainte de 3 ani si a fost desfasurata o campanie de strangerea de fonduri pentru dotarea a 2 crese de stat din sectorul 3 cu jucarii si materiale educationale.

CHAE STRATHIE este scotian, autorul mai multor carti pentru copii, printre care „The Loon on the Moon” si „The fabulous flapdoodles”, in 2011 fiind nominalizat la premiul Scottish Book Awards.

Pentru sprijinirea proiectului “0 2 3 Early Education – Ingrijeste educatia din cresa!” va puteti adresa Fundatiei Acorns, la oricare din sediile acesteia sau pe adresa de mail office@acorns.ro.

Acorns British Style Nursery alaturi de Baby Acorns fac parte din Fundatia Acorns si ofera educatie si ingrijire copiilor cu varsta cuprinsa intre 1 si 6 ani dupa metoda si programa britanica care are ca punct central individul si capacitalile sale. In acest sens, copiilor le este oferit un spatiu sigur, fericit si stimulator in care pot invata. Acorns ofera un serviciu exclusiv in limba engleza. Fundatia Acorns este membra a British Association of Early Childhood Education, afiliata la Council of British International Schools si membru asociat al British and Roamanian Chamber of Commerce.


Bucuresti, 07.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *