Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Educatie fara constrangeri

Educatie fara constrangeri Autor:  michael thompson Michael ThompsonMichael Thompson, Teresa Barker
Editura Herald

Ma uitam mai demult la un filmulet cu un faimos "speaker" international care arata cum, intr-un fel, suprasolicitarea copiilor de a le face pe toate de mici, incercarea de a-i determina sa invete cat mai multe de mici si de a avea un program extrem de incarcat pentru un potential succes in viata este o forma de abuz asupra copiilor.

Michael Thompson, cunoscut autor de carti pentru educarea copiilor, ofera in "Educatie fara constrangeri" o altfel de perspectiva asupra presiunii la care sunt supusi copiii in zilele noastre. Multi dintre cei care citesc aceasta prezentare au vazut materiale, filme sau articole despre educatia din SUA, despre cum copiii trebuie sa stie o sumedenie de lucruri de la varste foarte mici pentru a avea o sansa de a fi acceptati la gradinita dorita, scoala, liceu etc.

In volumul de fata putem observa, prin intermediul tezelor si exemplelor din viata a numerosi elevi oferite de autori, impactul pe care suprasolicitarea il are asupra copiilor. In plus, dupa cum veti remarca, impactul cel mai mare al acestei presiuni este exercitat asupra elevilor cu rezultate foarte bune, de aici si posibilitatea mai mare ca ei sa cedeze mai usor la un anumit moment dat.

Cartea, cumva, doreste sa schimbe aceasta viziune asupra educatiei: cea in care cei mici sunt, din multe puncte de vedere, fortati sa acumuleze cat mai mult de la varste foarte mici, iar presiunea creste odata cu varsta. Copiii sunt impinsi, educati sa obtina rezultate cat mai bune, insa autorul reuseste, prin intermediul unei voci pline de compasiune, sa arate care este adevaratul impact asupra celor mici a acestei directii de educatie. Veti remarca modul in care copiii ajung sa fie stresati de scoala si invatare, iar cei care vor citi acest volum, din curiozitate sau din dorinta de a face o schimbare in modul in care isi cresc copiii, vor putea sa aiba o alta perspectiva asupra educatiei si presiunii de a obtine rezultate extraordinare.

Va recomandam sa cititi aceasta carte si apoi sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana at prwave.ro si poate aparea pe site.
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *