free download 78 travel guides written by experts

Editura Tritonic are acum o oferta speciala pentru albumul Andreei Marin Banica, “Pretuieste viata”

În perioada următoare, pentru că este o perioadă marcată de evenimente speciale pentru noi ( ziua îndrăgostiţilor, 1 şi 8 Martie), editura Tritonic oferă album “Preţuieşte viaţa” al Andreei Marin Bănică la un preţ la fel de special: 50 de Ron, primelor 50 de persoane care vor comanda cartea la noi pe site, chiar aici.

Dacă vă hotărâţi să oferiţi albumul femeilor dragi din viaţa voastră, în dar de ziua lor, aveţi ocazia să faceţi o bucurie şi femeilor, de cele mai multe ori mame, care suferă de cancer, profitul obţinut în urma vânzării albumului fiind donat în totalitate acestei cauze.

Primul album din colecţia Albumele Andreei promite a fi “Un dar de înţelepciune şi experienţe, sfaturi, interviuri, idei benefice pentru ca tu să simţi că viaţa merită trăită”.
Albumul nu este nici pe departe o lucrare autobiografică ci cuprinde 60 de articole organizate pe capitole cu teme dedicate în special femeilor si mamelor, dar şi tinerelor sau femeilor de orice vârstă, cu idei utile şi pentru publicul masculin. Articolele sunt scrise de autorul principal, Andreea Marin Banica şi invitaţii săi – personalitaţi şi specialişti (din medicină, sport, nutriţie, psihologie, design, fotografie, cosmetică, educaţie, drepturile femeilor, media, mediul de afaceri, ONG etc).
Alături de album veţi primi un DVD care conţine un filmuleţ de aproape o oră în care veţi putea urmări expediţia Andreei Marin din 2001 – aventura Kilimanjaro.

Bucuresti, 04.02.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *