free download 78 travel guides written by experts

Editura Trei si Gazeta Sporturilor iti aduc un roman tulburator din Seria Neagra

Miercuri, 26 octombrie, gasesti la toate chioscurile de ziare romanul ”Ura”, de Anne Holt. Exclusiv cu Gazeta Sporturilor!

Va vine sa credeti ca un atentat poate fi prevestit? Ati face bine sa credeti pentru ca asa s-a intamplat cu masacrul ce a avut loc in Norvegia in luna iulie, in care 77 de oameni si-au pierdut viata!

Scriitoarea norvegiana Anne Holt, fost avocat, procuror, reporter si ministru al Justitiei, a prezentat in cartea sa, ”Ura”, un sir de evenimente foarte asemanator cu tragicul atentat din Oslo. ”Ura”, romanul pe care Gazeta Sporturilor si Editura Trei il lanseaza miercuri, 26 octombrie, impreuna cu ziarul, la pretul de 13,99 lei, infatiseaza un tablou la fel de sangeros precum cel din realitate.

”Adevarul despre Norvegia este ca tot mai multi oameni sunt lasati pe dinafara. Tot mai multi devin bolnavi mintal. Tot mai multi devin criminali”. Acesta este adevarul nefardat pe care scriitoarea Anne Holt l-a trait si pe care-l impartaseste tuturor cititorilor. Descopera si tu adevarul despre boala unei societati dintre cele mai prospere din lume!

Bucuresti, 25.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *