Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Editura Noriel Maxim lanseaza seria de carti pentru copii

Editura Noriel Maxim a lansat colecţiile de cărţi pentru copii My Little Pony şi Littlest Pet Shop. Fiecare colecţie cuprinde atât cărţi de lectură, cât şi cărţi de colorat sau cu activităţi, frumos ilustrate şi tipărite în condiţii grafice excelente.

În lumea celor mai îndrăgite animăluţe există întotdeauna ceva nou de explorat, noi prietenii de legat şi noi animăluţe de îndrăgit! Colecţiile se adresează cititoarelor cu vârste cuprinse între 4 şi 9 ani şi conţin informaţii despre cei mai drăgălaşi prieteni, animăluţele, precum şi povestiri cu poneii lor preferaţi. “Ador jocurile” este o carte minunată cu jocuri şi activităţi, care pun la încercare logica micilor cititoare şi le îndrumă în lumea scrisului. Volumele „Animăluţe foarte talentate”, „Animăluţe manierate” şi „Cei mai buni prieteni” sunt două povestiri grozave, iar „Ghidul animăluţelor” este o modalitate foarte interesantă de a familiariza copiii cu fiecare personaj în parte şi de a le provoca interesul pentru lectură.

Primul titlu din seria My Little Pony a fost lansat cu ocazia sărbătorilor de iarnă: „Primul Crăciun al lui Rose Blossom”. În ianuarie 2009 au apărut 10 titluri, urmând ca, pe parcursul anului, portofoliul să se îmbogăţească cu încă 40.

Cărţile sunt disponibile la toate chioşcurile de presă din ţară.

Bucuresti, 11.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *