free download 78 travel guides written by experts

Editura LEDA publica Despre frumusete

Autoarea bestsellerului DINŢI ALBI, apărut anul trecut la editura LEDA – imprint al Grupului Editoarial Corint, revine cu un nou roman pentru cititorii români:

DESPRE FRUMUSEŢE – de ZADIE SMITH

Care sunt lucrurile cu adevărat frumoase în viaţă? Şi cât de departe eşti dispus să mergi pentru a le obţine? Howard Belsey este un profesor universitar englez, care predă la Wellington, un oraş din Statele Unite. Căsătorit de tânăr, după treizeci de ani el încearcă să-şi reaprindă pasiunea pentru Kiki, soţia lui afroamericană. Între timp, cei trei copii ai lui, adolescenţi — Jerome, Zora şi Levi — sunt cu toţii în căutarea pasiunilor şi a idealurilor care îi vor conduce de-a lungul propriilor vieţi.

Plasat pe ambele maluri ale Atlanticului, cel de-al treilea roman al lui Zadie Smith este o descriere strălucită a vieţii de familie, a căsătoriei, a ciocnirii dintre personal şi politic, şi o privire sinceră asupra autoamăgirii umane.

Şi mai este, bineînţeles, un roman tonic, scris cu foarte multă ironie.

Traducere de Alina Scurtu
Preţ: 47.50 lei
560 pagini

Premiul SOMERSET MAUGHAM 2006
Premiul ORANGE pentru Literatură 2006
Nominalizată la BOOKER PRIZE 2005

ZADIE SMITH s-a născut în 1975 în nord-vestul Londrei, unde locuieşte şi în prezent. A mai publicat romanele Dinţi albi şi Omul-autograf.

„Cuibăriţi-vă comod, savuraţi fiecare frază, apoi întorceţi-vă pe partea cealaltă şi citiţi-o de la capăt.” The Times despre Dinţi albi

„Încântător de amuzantă. O plăcere de la prima până la ultima pagină.” Evening Standard despre Omul-autograf

„Una dintre cele mai puternice voci ale generaţiei sale.” Sunday Times

„Zadie Smith mută cearta Capulet-Montague în SUA.” Cotidianul despre On beauty (Despre frumuseţe)

Bucuresti, 09.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *