creative night talks

Editura ACT și Politon a lansat în premieră pe piața locală bestsellerul „4 ore – CHEF”, al lui Timothy Ferriss

Editura ACT și Politon a lansat în premieră pe piața locală bestsellerul „4 ore – CHEF”, al lui Timothy Ferriss

  • Este a cincea carte din seria Tim Ferriss, publicată de Act și Politon, și cea de-a patra lansată în premieră în România
  • Timothy Ferriss este autor al mai multor bestselleruri internaționale, antreprenor în serie, și consilier pentru companii precum Facebook, Twitter, Evernote sau Uber
  • „4 ore – CHEF” este o carte de învățare și dezvoltare personală, care folosește ca metodă gătitul
  • În primele nouă luni din 2021, vânzările Act și Politon s-au majorat cu 20% față de același interval al anului trecut

ACT și Politon, editura sub egida căreia au fost publicate cele mai multe audiobook-uri la nivel local, a lansat în premieră în România bestsellerul internațional “4 ore – CHEF”, semnat de Timothy Ferriss, unul dintre cei mai cunoscuți autori de cărți de dezvoltare personală, antreprenor în serie și consilier pentru câteva dintre cele mai de succes companii din lume, precum Facebook, Twitter, Evernote sau Uber.

“4 ore – CHEF” face parte din seria “4 ore” a autorului american, din care mai multe titluri au apărut pe listele de bestselleruri ale celor mai prestigioase publicații din SUA, precum New York Times, Wall Street Journal și USA Today. Acesta este al patrulea titlu al lui Timothy Ferriss lansat în exclusivitate de Act și Politon, în România, după “4 ore – Corpul”, “Instrumentele titanilor” și “Tribul Mentorilor: Scurte sfaturi de viață de la cei mai buni din lume”.

4 ore – CHEF

„4 ore – CHEF”, editată într-un prim tiraj de 2.000 de exemplare tipărite, este o carte care, în ciuda titlului, nu se adresează doar celor pasionați de gătit, ci tuturor oamenilor care își doresc să evolueze și să învețe mai ușor, să asimileze informații indiferent de domeniu. Cele peste 700 de pagini reprezintă o incursiune în arta culinară, dar și un ghid despre cum să-ți trăiești viața din plin. Tim Ferriss a explicat că a scris această carte din dorința de a-i ajuta pe cei care-și doresc să dobândească rapid diferite abilități, fie că vorbim despre gătit, învățarea unei limbi străine, trucuri cu cărți de joc sau baschet.

Tim Ferriss: „Adevărata „rețetă” a cărții de față este următoarea: te învață cum să dobândești orice abilitate. Modalitatea pe care o aleg eu este gătitul. Da, te voi învăța cele mai flexibile tehnici ale școlii culinare folosind 14 feluri de mâncare alese strategic, toate conținând patru sau mai puține ingrediente și toate având nevoie între 5 și 20 de minute pentru pregătire (literalmente, 4 ore − chef). Însă am scris această carte pentru a face din tine un elev eminent în orice.”

„Nu am publicat până acum nicio carte pe care să n-o fi citit înainte și să nu-mi fi plăcut. Tim Ferriss este unul dintre cei mai cunoscuți autori din zona de dezvoltare personală, un om care a aplicat, în prealabil, în propria viață și carieră, sfaturile pe care le dă. Parcursul impresionat pe care l-a avut până la doar 41 de ani stă mărturie că aceste rețete pot să funcționeze senzațional. Dincolo de toate acestea, cred că avem cu toții ceva de învățat în cărțile lui, așa că am luat decizia de a-i aduce majoritatea titlurilor și în România, pe cele mai multe în exclusivitate”, a explicat Adrian Hoțoiu, fondator al Act și Politon.

Reprezentanții Act și Politon estimează că vor vinde circa o pătrime din tirajul inițial până la finele lui 2021. „4 ore – CHEF” poate fi achiziționat direct de pe site-ul https://actsipoliton.ro/, precum și în rețelele Cărturești, Libris, Elefant și pe site-ul eMAG. Toate pachetele care conțin cărțile lui Tim Ferriss, în diferite formate, sunt disponibile pe website-ul editurii cu o reducere de 20%.

Act și Politon a lansat 33 titluri în 2021, până în prezent, și are în plan publicarea altor 10, până la finalul anului. Vânzările editurii s-au majorat cu 20% față de primele trei trimestre din 2020.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *