metalshow

Editorialele Sapte Seri pot fi citite din aceasta saptamana si on-line

pe site-ul www.sapteseri.ro

Şapte Seri, cel mai important ghid de divertisment şi petrecere a timpului liber, oferă cititorilor posibilitatea de a regăsi şi pe platforma online editorialele prezente în fiecare ediţie Şapte Seri.
Astfel, începând cu această săptămână, editorialele scrise de nume sonore precum Mircea Cărtărescu, Mihai Morar, Marius Moga, Alin Ludu Dumbravă, Sasha, Răzvan Voiculescu, Florin Grozea, Maria Andrieş şi Florin Ivan vor putea fi citite şi pe site-ul www.sapteseri.ro , în secţiunea Articole.

“Editorialele Şapte Seri sunt una dintre părţile care individualizează publicaţia noastră. Având în vedere orientarea strategiei Şapte Seri de anul acesta către recent relansata platformă online, am decis că este normal să transferăm şi conţinutul editorial al publicaţiei în acest mediu de comunicare, tocmai pentru a da ocazia utilizatorilor de internet de a fi în contact permanent cu materialele editorialiştilor noştri”, a declarat Mircea Criveanu, Director Executiv Şapte Seri.

Utilizatorii vor avea posibilitatea de a regăsi pe site-ul www.sapteseri.ro, prin intermediul unei arhive, toate editorialele începând cu săptămîna în care acestea au fost postate. Pentru a facilita citirea articolelor dorite, platforma online introduce un filtru în vederea obţinerii ariei de căutare (arhivă anuală, secţiune, autor). Astfel, utilizatorii vor putea regăsi online nu doar articolele din săptămâna în curs, ci şi pe cele apărute în ediţiile anterioare Şapte Seri.

”Considerăm că această schimbare în structura site-ului va aduce adevăratul spirit Şapte Seri mai aproape de vizitatorii noştri de pe Internet. Portalul www.sapteseri.ro este un organism viu, aflat în continuă schimbare, aşa că le promitem vizitatorilor că vor avea în continuare parte de astfel de surprize”, a declarat Mircea Criveanu, Director Executiv Şapte Seri.

Bucuresti, 3.03.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *