free download 78 travel guides written by experts

Editii speciale Focus pe 1 decembrie la PrimaTV

Prima TV sarbatoreste Ziua Nationala a Romaniei printr-o serie de filme romanesti care au facut istorie in cinematografia romaneasca. Astfel, PrimaTV difuzeaza, de-a lungul intregii saptamani, comediile Grabeşte-te incet, Iarna bobocilor, Crucea de piatra, Ticalosii, Premiera, Asfalt tango, Nu filmam sa ne amuzam.

Cei mai mari actori romani ai tuturor timpurilor se reunesc, odata cu sarbatorile Zilei Nationale, la Prima TV care ti-a pregatit un adevarat regal de filme romanesti.

Echipa stirilor PrimaTV a pregatit programe speciale pentru  ziua de 1 decembrie, zi in care se implinesc 98 de ani de la Marea Unire. Telespectatorii pot urmari Focus Special la orele 12.30 si 14.00 urmand ca, de la ora 16.00, sa fie difuzata o editie speciala Focus pe Romania!

De-a lungul tuturor editiilor de Focus de pe 1 decembrie, telespectatorii pot vedea povesti cum ar fi preotul din Urlati care are grija de 30 de copii saraci din localitate si carora le ofera o masa calda si ii ajuta la teme, la povestea primarului care a adus cei mai multi bani europeni in comuna lui sau doctorita din Timisoara care de 8 ani nu si-a mai luat vreun concediu pentru a putea atrage cat mai multi bani europeni – cu care de altfel a si infiintat un centru de investigatii ultramodern prin care bebelusii sunt diagnosticati inainte de a se fi nascut. Toate acestea si multe altele sunt povesti de viata ale unor oameni obisnuiti, romani care au depasit toate obstacolele din calea lor si vin sa ne arate ca se poate.

Tot de 1 decembrie, la PrimaTV va fi o editie de sarbatoare a emisiunii Mama mea gateste mai bine in care doua echipe se vor bate in doua retete traditionale: fasole cu ciolan si iahnie de fasole cu carnati. Cine va gati cel mai bine, va stabili doar Horia Virlan, juratul emisiunii. El va gusta din cele doua preparate facute cu drag de ziua Romaniei de catre cele mai bune echipe din sezonul doi al emisiunii Mama mea gateste mai bine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *