free download 78 travel guides written by experts

Editie Speciala Realitatea.NET: alegerile parlamentare necenzurate

Realitatea.NET va lansa, in premiera pentru un site romanesc, o editie speciala dedicata alegerilor parlamentare, care va fi vizibila doar in perioada 28-30 noiembrie.

Portalul va gazdui, intr-o pagina gandita special pentru zilele fierbinti de la finalul saptamanii, chiar si unele informatii care, din ratiuni ale unor reglementari legislative in vigoare, nu pot aparea pe tv sau in ziare.

In plus, duminica la 20:30, cu o jumatate de ora inainte de inchiderea urnelor, Ionel Lespuc, redactorul-sef al Realitatea.NET, intra in direct cu utilizatorii sitului. Lespuc va dezbate, live, impreuna cu Robert Turcescu, directorul Realitatea FM, si politologul Aurelian Muntean, de la Median Research Center, cum s-a desfasurat votul la urne si care formatiuni politice au sanse de avea cei mai multi membrii printre viitorii demnitari de la Parlament.

In cadrul talk-show-ului, difuzat exclusiv online, vor fi prezentate rezultatele unui sondaj de opinie complex, care vizeaza domenii precum politica, justitie, sanatate, economie si sistemul social. Sondajul a fost initiat de Median Research Center si realizat pe Testvot.eu, cu sprijinul German Marshall Fund prin programul Black Sea Trust.

In perioada 16-23 noiembrie, Realitatea.NET a fost cel mai citit site generalist, clasandu-se pe locul 1 din punct de vedere al paginilor citite, conform datelor oferite de SATI, cu 3.908.434 de afisari, devansand, astfel, la capitolul afisari, EvenimentulZilei.ro si HotNews.ro. In acelasi interval, Realitatea.NET a inregistrat un numar de 422.884 de clienti unici si 574.774 de vizite, in top 3 la toti indicatorii in categoria site-uri news generaliste, conform SATI.

Bucuresti, 27.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *