metalshow

Editie speciala O data-n viata, dedicata campaniei Invinge Apele!

Vineri, 23 iulie, de la ora 21.10, TVR 1 va difuza prima ediţie specială a emisiunii O dată-n viaţă, prezentată de Iuliana Tudor, dedicată susţinerii campaniei „Învinge Apele!" şi strângerii de fonduri pentru românii sinistraţi din Moldova.

În această ediţie vor veni doar personalităţi din lumea sportului: Adrian Porumboiu, Doina Melinte, Maricica Puică, Pompilie Bors, Doina Ignat şi Valeria Răcilă. Aceştia vor fi susţinuţi de câteva vedete ale cântecului popular: Sofia Vicoveanca, Laura Lavric, Mioara Velicu, Margareta Clipa, Matilda Pascal Cojocăriţa, Daniela Condurache.

Acompaniamentul va fi, ca de obicei, asigurat de Orchestra „Lăutarii" din Chişinău, dirijor maestrul Nicolae Botgros.

Iuliana Tudor: „În 2005, când s-au produs inundaţiile, am condus teledonul organizat de TVR în sprijinul sinistraţilor. Era prima mea experienţă de acest gen. Cu multe lucruri de învatat şi multe altele de ţinut minte toată viaţa. Am aflat atunci că niciun cuvânt nu poate spune exact ce simte un om care a pierdut TOT. Care nu mai are nimic. Am simţit atunci că ajutorul concret şi imediat este fundamental pentru ca oamenii aceia să stie că nu sunt singuri. Am descoperit atunci că e o prejudecată să crezi că un teledon nu poate schimba vieţile celor rămaşi pe drumuri. Am descoperit că realitatea îi contrazice pe cei care spun că naţia asta nu are spirit comunitar. Ştiu acum că românii pot avea o forţă uriaşă de sprijin atunci când e nevoie, cu o singură condiţie: să nu fie înşelaţi!”

Cea de-a doua ediţie specială a emisiunii O dată-n viaţă dedicată ajutorării românilor afectaţi de inundaţii va fi difuzată vineri, 30 iulie.

Bucuresti, 21.07.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *