free download 78 travel guides written by experts

Editie speciala “Mireasa pentru fiul meu”

Vezi cum au petrecut concurenţii îndrăgitului reality-show matrimonial de Halloween!

Ieri, 31 octombrie, emisiunea s-a clasat pe primul loc în topul preferinţelor telespectatorilor

Astăzi, telespectatorii se vor bucura de o ediţie specială a emisiunii “Mireasă pentru fiul meu” plină de voie bună şi foarte multe surprize. Cei de acasă vor descoperi cum au petrecut concurenţii de Halloween, ce idile s-au mai înfiripat în concurs, ce intrigi s-au mai ţesut şi cine a fost sufletul petrecerii!

Luni, 31 octombrie, “Mireasă pentru fiul meu”, emisiune moderată de Mirela Boureanu Vaida, s-a situat din nou în vârful clasamentului audienţelor înregistrând pe tronsonul orar 13:57 – 16:00, un rating de 1.4 % şi 13.1 % cotă de piaţă la nivelul targetului 15-54 urban. Pe locul secund s-a situat postul Pro TV cu 1.1 % rating şi 10 procente cotă de piaţă. A treia poziţie a fost ocupată de Kanal D, care a înregistrat un rating de 0.8 % şi 7.7 % share.

“Mireasă pentru fiul meu”, emisiunea prezentată de Mirela Boureanu Vaida va fi difuzată săptămâna aceasta în două intervale orare, de la 10:50 şi de la ora 14:00, urmând ca sâmbătă, telespectatorii să revadă concurenţii lor preferaţi şi în cadrul ediţiilor de gală, difuzate de la ora 14:00 şi de la ora 17:00. Încă din primele zile de difuzare, reality-showul a reuşit să aducă în casele românilor emoţie, suspans şi momente inedite, iar telespectatorii au rămas în faţa micilor ecrane, fapt confirmat şi de cifrele de audienţă.

Sursa:GfK Romania S.R.L.
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de către departamentul Research Antena 1
Analiza este făcută pe targetul 15-54 urban
Perioada 31 octombrie 2011

Bucuresti, 01.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *