Kinodiseea

Editie speciala AdCouture de la AdPrint

Editia AdCouture din aceasta seara va fi dedicata festivalului de publicitate AdPrint. Pentru ca de 20 de editii invitam in studioul The Money Channel pe cei mai influenti oameni din industria de marketing si comunicare, pentru editia aniversara din aceasta seara v-am pregatit un material special, realizat in mijlocul evenimentelor de la AdPrint 2009.

Ii puteti vedea, asadar, pe Mark Hunter (Executive Creative Director, Euro RSCG, London) si Richard Dennison (Creative Director, Abbott Mead Vickers BBDO, London), cei doi presedinti ai juriului AdPrint, care au vorbit imediat dupa terminarea procesului de jurizare despre lucrarile inscrise in festival anul acesta si despre viitorul printului in era digitala.

In partea a doua a emisiunii, Serban Ciusca a stat de vorba imediat dupa Gala de premiere cu 3 dintre cele 5 echipe romanesti premiate anul acesta la AdPrint: Liviu Turcanu si Andrei Nedea (Mercury360), Jorg Riommi si Daniela Nedelschi (Saatchi&Saatci), Claudiu Dobrita, Alexandru Strimbranu si Bob Toma (Grey)

Declaratiile la cald ale creativilor romani le puteti urmari in aceasta seara, de la ora 23.00, la AdCouture.

Bucuresti, 16.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *