Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Editie incendiara in aceasta seara la „Te cunosc de undeva!”

Spectacol de zile mari în aceastã searã pe scena „Te cunosc de undeva!”. Artişti unul şi unul au prins viaţã în interpretãri excepţionale. Vaya con Dios, Nicu Covaci, Maria Tănase, Julio Iglesias, Alex Velea, Corina Chiriac, Jennifer Lopez şi Cesaria Evora au strãlucit pe scena super show-ului. Iatã cum i-au apreciat juraţii pe concurenţii „Te cunosc de undeva!”.

Antena 1 a revenit cu o ediţie excepţionalã a supershow-ului „Te cunosc de undeva!” . Alãturi de concurenţii care au dat viaţã unor personaje de excepţie ca Vaya con Dios, Nicu Covaci, Maria Tănase, Julio Iglesias, Alex Velea, Corina Chiriac, Jennifer Lopez şi Cesaria Evora, invitatul special al juriului, Keo, a prins şi el gustul transformãrilor. Îndrãgitul cântãreţ a fãcut super show în interpretarea lui George Michael, iar la finalul prestaţiei sale, Andreea i-a cãzut în braţe şi l-a sãrutat pãtimaş.

Iulian Vasile şi-a testat spiritul de haiduc în interpretarea legendarului Nicu Covaci. Finalistul X Factor a dat anii tinereţii pe pletele grizonate şi barba cãruntã a solistului de la Phoenix şi i-a ieşit de minune. Deşi a mai uitat versurile pe ici, pe colo şi nici pe chitarã nu a nimerit toate notele, publicul l-a apreciat şi l-a aplaudat la scenã deschisã pe simpaticul Iulian.

Julia Jianu a trecut de la o divã la altã divã. Dupã ce sãptãmâna trecutã s-a simţit extraordinar în interpretarea legendarei Cher, de aceastã datã artista a fãcut senzaţie în pielea lui Jennifer Lopez. Într-un costum special pentru accentuarea zonei posterioare, Julia i-a amuzat pe toţi cu constituţia sa latinã. Ba mai mult, posteriorul à la J. Lo a iscat discuţii între cuplul Andreea-Keo, care i-au distrat copios pe ceilalţi juraţi cu discuţiile lor de familie.

Delia Matache a avut şi ea parte de o trecere cel puţin spectaculoasã. L-a lãsat deoparte pe Tarkan şi a trecut la îndrãgita Maria Tãnase. Cu sprâncene accentuate, ţinutã impecabilã şi coafurã întocmai ca a celebrei cântãreţe, Delia nu a primit decât cuvinte de laudã, juraţii fiind cu toţii de acord cã a cântat extraordinar: „Machiajul şi costumaţia excepţionale, iar cu vocea a fost foarte bine. A fost maxim!” a conchis maestrul Temişan.

Maria Buzã a revenit şi ea la feminitate în aceastã searã. Dupã interpretarea de senzaţie de sãptãmâna trecutã cu Lou Bega, Maria a readus în aceastã sãptãmânã în atenţia publicului îndrãgita formaţie Vaya con Dios. I-a plãcut foarte mult personajul sãu şi asta s-a vãzut. A arãtat şi a cântat impecabil, iar juriul nu a putut decât sã constate pentru a şaptea oarã în show cã este extrem de talentatã.

Un profesionist desãvârşit, Jorge a acceptat cu maximã seriozitate toate provocãrile pe care „Te cunosc de undeva!” i le-a lansat. Special pentru aceastã ediţie şi, deşi avea o podoabã capilarã demnã de invidiat, Jorge nu a stat pe gânduri şi a acceptat sã se tundã pentru a-i semãna artistului pe care l-a avut de interpretat. În faţa juriului a strãlucit un Jorge foarte bronzat, cu barbã şi cercei, întocmai ca Alex Velea. Abdomenul sculptat al artistului a fost şi el întru totul copiat de Jorge, chiar dacã doar cu fard, iar spectacolul fãcut pe scena „Te cunosc de undeva!” a fost întocmai ca cel fãcut de Velea în concertele sale. Juraţii au fost foarte impresionaţi de prestaţia lui Jorge, admiţând cu toţii cã i-a ieşit de minune acest rol: „Mi s-a pãrut cã îl vãd chiar pe Alex Velea pe scenã! A fost foarte bine!” a exclamat Andreea Bãlan.

Dan Helciug a avut din nou parte de o transformare ineditã. Artistul a fost în aceastã searã Cesaria Evora, o voce şi un talent cu totul şi cu totul special. Cu toate cã de la stilul rock, la fado-ul portughez e o distanţã foarte mare, Dan a fãcut faţã cu brio provocãrii. Desculţ, cu turban pe cap şi cu rochie lungã, artistul a fãcut senzaţie pe scena „Te cunosc de undeva!”. Andrei Aradits a fost de-a dreptul încântat de prestaţia sa: „Uneori aveţi personaje care vi se potrivesc, alteori e ca şi cum ai încerca sã bagi pepeni într-un cofrag de ouã. Îmi place cã ai reuşit sã nu cazi în caricaturã. Te apreciez pentru seriozitatea şi decenţa cu care ai interpretat Cesaria Evora în aceastã searã”.

Lora a avut parte de o trecere de-a dreptul spectaculoasã. Dupã ce ediţia trecutã a interpretat-o pe Anna Lesko, chiar sub privirile artistei, în aceastã sãptãmânã carismatica Lora a fost Corina Chiriac, iar juriul „Te cunosc de undeva!” a fost de-a dreptul extaziat de prestaţia sa. „Ai cântat din original şi asta e foarte bine, ai dus armonicele la maximum de potenţial. Din punct de vedere vocal nu am ce sã îţi reproşez!” i-a spus Ozana, în timp ce Andreea nu a putut sã nu remarce gesturile pe care Lora le-a fãcut întocmai ca îndrãgita Corina Chiriac.

CRBL a avut parte din nou de un rol de senzaţie. Dupã ce amintirile l-au chinuit o vreme ediţia trecutã, CRBL a fãcut din nou deliciul telespectatorilor în interpretarea legendarului Julio Iglesias. În costum alb şi cu mişcãri latino întocmai ca ale artistului, CRBL a fost de-a dreptul cuceritor pe scena super show-ului „Te cunosc de undeva!”. Ozana nu a putut sã nu remarce progresul evident pe care artistul l-a fãcut de la începutul sezonului şi pânã acum.

Te cunosc de undeva! a trecut deja de jumătatea primului sezon, iar telespectatorii au putut vedea pe scena super show-ului de la Antena 1 o serie de vedete naţionale şi internaţionale cărora le-au dat viaţă cei opt concurenţi. Tranformările incredibile prin care au trecut Lora, CRBL, Delia, Jorge, Julia Jianu, Iulian Vasile, Dan Helciug sau Maria Buză au fost atât de look, cât şi de atitudine şi timbru vocal.

Bucuresti, 29.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *