free download 78 travel guides written by experts

Editie document „Garantat 100%”

Duminică, 23 octombrie, ora 23.15

Emisiunea Garantat 100% va avea în această duminică o ediţie-document, difuzată de TVR 1 de la ora 23.15. Ediţia este o continuare a discuţiei pline de miez dintre moderatorul Cătălin Ştefănescu şi invitaţii săi, academicianul matematician Solomon Marcus şi istoricul Neagu Djuvara.

„Ascultând şi văzând asemenea invitaţi, cu toţii avem mari şanse să mergem la culcare un pic mai luminaţi. La cele două emisiuni pe care le-am difuzat în săptămânile trecute, am fost forţaţi să montăm anumite momente, în care, pentru a-şi susţine anumite afirmaţii, invitaţii noştri făceau nişte lungi paranteze. În mod inevitabil, trebuie să ne supunem unui format şi unei durate. Multe dintre parantezele, fascinante, exprimate de invitaţii noştri au căzut la montaj. Stând şi contemplând acest “măcel” pe care l-am făcut, totuşi, cu un scop nobil, ne-a lovit o mare tristeţe. Cum sa se piardă, cum să rămână nespuse atât de multe lucruri extraordinare? Prin urmare, vă propunem o a treia ediţie, în care sunt invitaţi domnul academician Solomon Marcus şi domnul profesor Neagu Djuvara. O ediţie care conţine toate momentele scoase la montaj din cele două ediţii anterioare. Vă asigur că, dacă rămâneţi alături de noi, indiferent de cât e ceasul, n-o să vă pară rău!”, Cătălin Ştefănescu invitând telespectatorii la Garantat 100%.

Momente muzicale vor fi susţinute de formaţia vocal – instrumentală de muzică veche Anton Pann şi fraţii Zamfirescu (chitară clasică). Acompaniamentul la pian este asigurat de Puiu Pascu.

Bucuresti, 20.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *