Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Ediție de sărbătoare, marți la PrimaTV

Trăsniții Grig Chiroiu și Livia Taloi alias Pupăză și Ema se bat în două rețete de torturi la Mama mea gătește mai bine!

Moș Nicolae vine la PrimaTV, marți de la ora 19.30, cu o ediție de sărbătoare a emisiunii Mama mea gătește mai bine în care două echipe se vor bate în două rețete de familie. Echipele vor fi formate din vedetele trăsnite ale serialului Trăsniții: Grig Chiroiu alias Pupăză și Livia Taloi alias Ema. Astfel, Grig Chiroiu a venit cu cei doi copii în platou pentru a găti un tort festiv în timp ce Livia Taloi a venit cu mama sa și a gătit chiar ea un tort.

Grig a spus că s-a distrat foarte mult la această emisiune și a participat cu mare plăcere atât el cât și copiii săi. Mihnea și Adina sunt familiarizați cu gătitul pentru că fac asta și acasă și la pensiunile familiei unde ajută când e cazul. “M-am bucurat că, într-un fel, partea cea mai grea au dus-o ei iar eu trebuia să-i îndrum dar m-am convins că am niște copii minunați, dacă mai era cazul. Toată lumea și-a văzut de treabă: ei de gătit și eu de show. De acum știu cine va face torturile în familie” spune Grig alias Pupăză din serialul Trăsniții.

Livia Taloi spune că nu a mai gătit de mult timp împreună cu mama sa iar la emisiune a făcut tort crocant cu piersică. “Îmi place tot ce gătește mama mea, mai ales ciorbele. La emisiune cel mai greu a fost să mă încadrez în timp iar în condițiile date cred că m-am descurcat onorabil… cu mici scăpări. În concluzie m-am distrat, m-am făcut de râs, m-am bătut cu șeful în rețete dar mai presus de toate cred că l-am impresionat până la lacrimi pe Maestrul Horia Vîrlan care sigur nu a mai văzut așa calm, îndemânare și pricepere” mai spune Livia Taloi, actrița care o interpretează pe Ema în serialul Trăsniții.

Maestrul Horia Vîrlan va gusta din cele două preparate făcute cu drag de echipele trăsnite și va stabili cine câștigă ediția specială de Moș Nicolae a emisiunii Mama mea gătește mai bine. Echipa câștigătoare va direcționa banii câștigați pentru o cauză nobilă, susținerea unui copil de la Școala Socială de Fotbal Real Madrid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *