Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Editie aniversara pentru MUNCHEN MARATHON si sponsorul principal BMW

MÜNCHEN MARATHON s-a desfăşurat pentru a 30-a oară. Florian Baumeister, director de evenimente, expoziţii şi marketing sportiv BMW Germania, a dat startul, la ora locală 10.00, pentru cei peste 22.000 de atleţi şi atlete – niciodată nu au fost atât de mulţi participanţi activi la MÜNCHEN MARATHON. Victoriile şi titlurile de campioni al Bavariei la maraton au fost obţinute de Florian Stelzle (LG Passau, 2h29:57) la masculin, respectiv de Julia Viellehner (TSV Altenmarkt/ALZ, 2h40:26).

Pentru ediţia aniversară a celui mai important maraton din sudul Germaniei, BMW – sponsorul principal şi partenerul auto al competiţiei – a trimis la startul întrecerii modelul BMW i3 ca maşină de deschidere, care rulează cu emisii locale zero, şi, la rândul său, a avut un mic motiv de sărbătoare: BMW Germania este, pentru al cincilea sezon, partener al atletismului şi a susţinut şi în 2015 toate maratoanele majore din Germania.

Automobile electrice la un maraton în München – această combinaţie are o lungă tradiţie: în 1972, cu ocazia celei de-a 20-a ediţii a Jocurilor Olimpice de vară de la München, a fost utilizat în premieră un automobil electric – BMW 1602 – la concursurile de maraton şi marş.

München / Bucuresti, 13.10.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *