free download 78 travel guides written by experts

Editia Via Sport 2010 la final

Dupa sase weekend-uri consecutive, proiectul Via Sport a luat sfarsit. In perioada 16 iulie – 22 august, peste 60.000 de bucuresteni au ales Bulevardul Kiseleff, intre Piata Victoriei si Ion Mincu ca loc de relaxare si activitati sportive.

Initiat si implementat de agentia Eventness in parteneriat cu Primaria Municipiului Bucuresti, Via Sport a oferit o alternativa de divertisment pentru bucurestenii care nu au parasit capitala la sfarsit de saptamana.

Participanti de toate varstele au avut acces liber la tenis de masa, baschet, fusbal, tenis de picior, badminton si biciclete oferite de Cicloteque, in fiecare weekend incepand de vineri, orele 22.00 pana duminica la orele 14.00. Prima editie Via Sport, gandita initial pe o durata de patru weekenduri, a fost prelungita cu inca doua, in urma solicitarilor venite din partea bucurestenilor.

Pe parcursul intregii perioade, organizatorii au adus imbunatatiri succesive proiectului, in functie de optiunile participantilor. Despre insemnatatea proiectului Via Sport atat din perspectiva organizatorilor cat si a participantilor, Dan Serbulea – Managing Partner, Eventness a declarat:
“Suntem la finalul unui proiect care a insemnat 6 weekenduri pline pentru bucuresteni, si 4 luni de efort sustinut in cadrul agentiei. Vreau sa multumesc, asadar atat celor peste 60 000 de oameni prezenti pe Via Sport, cat si intregii echipe de organizare. Sunt convins ca vorbesc in numele tuturor celor implicati cand spun ca Via Sport este deja un proiect de suflet.”

Proiectul Via Sport a promovat relaxarea si activitatea sportiva in aer liber. Acestei initiative s-au alaturat mai multe personalitati din lumea sportiva precum: Monica Rosu si Silvia Stroescu, gimnaste medaliate cu aur in 2004 la Jocurile Olimpice de la Atena, Florin Prunea – Manager sportiv la clubul Dinamo Bucuresti, Vasile Avram – presedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Ionel Ganea – antrenor secund la Dinamo Bucuresti, echipa de baschet Steaua Turabo si Danut Coman, unul dintre portarii echipei nationale de fotbal.

La finalul editiei Via Sport 2010, organizatorii au afirmat ca nu au inregistrat pierderi din punct de vedere logistic, toate echipamentele urmand a fi donate unor scoli din capitala de catre Primaria Municipiului Bucuresti.

Un rol semnifictiv l-a avut si buna colaborare cu autoritatile locale:
“Nu vreau sa neglijez un aspect foarte important. Dincolo de toate multumirile posibile, cred ca succesul inregistrat de acest proiect trebuie sa reprezinte un veritabil model de conclucrare cu autoritatile. Ma bucur sa spun acum, la final, ca intre noi si Primaria Muncipiului Bucuresti a existat o adevarata relatie de parteneriat. Sper ca impreuna am reusit sa demonstram ca si in Romania se pot implementa proiecte de o asemenea amploare. Acesta este, din punctul meu de vedere, unul din cele mai importante castiguri ale acestui proiect.” a adaugat Serbulea.

In ceea ce priveste partea de organizare, Alex Laur – Project Manager, Via Sport a afirmat:
“Pentru implementarea proiectului Via Sport au fost necesare: 1800 de ore de munca, 21 de semnaturi si stampile 15 furnizori, 500 de ore de convorbiri telefonice, sute de Kilometri parcursi cu masina. Toate aceste lucruri nu ar fi fost posibile fara sprijinul autoritatilor locale, Primaria Municipiului Bucuresti, Brigada Politiei Rutiere, Administratia Strazilor, Politia Romana, Jandarmeria Romana, ALPAB si ENEL.”

Bulevardul Kisseleff, locatie sinonima cu miscarea in aer liber, isi asteapta participantii la editia Via Sport din 2011 cu mai multe noutati si surprize.

Bucuresti, 23.08.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *