free download 78 travel guides written by experts

Editia tIMOn din octombrie, la bilant

La World Trade Center, intre 16 si 19 octombrie, a avut loc o noua editie a Targului Imobiliar National, tIMOn. La fel ca la editia precedenta, din septembrie, tIMOn a inregistrat un nou succes, avand peste 12.000 de vizitatori, dintre care 8.000 doar duminica, 19 octombrie. Majoritatea au fost persoane real interesate de ofertele celor 38 de developeri, a magazinului de apartamente si a celor trei agentii imobiliare care au participat la aceasta editie tIMOn. Oferta acestora a cuprins 89 de proiecte, in valoare totala de peste trei miliarde de euro, dintre care zece au fost prezentate in premiera publicului. Este de remarcat prezenta proiectului Rovere Exclusiv Concept, primului proiect de locuinte complet amenajate.

O dovada a interesului publicului si a faptului ca piata imobiliara romanesca isi pastreaza vitalitatea o reprezinta si cele 200 de contacte inregistrate in medie de fiecare dezvoltator, precum si cele 60 de rezervari realizate in cadrul targului. Cel mai mare succes din punct de vedere al volumelor l-a inregistrat GTC Rezidential. In privinta discounturilor si facilitatilor oferite de expozanti, enumeram reducerile de pret de 5-7% sau de 10.000 euro, garaj sau parcare gratuite, posibilitati de rate oferite de catre dezvoltatori, ceea ce demonstreaza, inca o data, ca piata locuintelor noi prezinta preturi stabile in contextul unei bune dinamici a tranzactiilor.

Succesul acestei noi editii a Targului Imobiliar National, tIMOn, la mai putin de o luna de la precedenta editie, care a avut loc in septembrie, in Piata Constitutiei, demonstreaza pozitia de lider pe care tIMOn o detine pe piata targurilor imobiliare romanesti.          

Urmatoarea editie, care va avea loc la inceputul lunii decembrie, tot la World Trade Center, pregateste noi premiere si surprize cu care isi va intampina vizitatorii in preajma sarbatorilor de iarna.

Bucuresti, 22.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *