Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Editia speciala RoNewMedia Magazine se lanseaza in 1 mai, impreuna cu revista BIZ

Cel mai mare eveniment dedicat internetului organizat până acum în România va avea, în premieră, şi un supliment print special, în limba engleză.

RoNewMedia Magazine se va lansa în 1 mai, în 15.000 de exemplare, împreună cu revista BIZ care va conţine a patra ediţie a deja cunoscutului “Top Social Brands” – care va dezvălui cine sunt liderii promovării online, care sunt strategiile lor câştigătoare şi ce campanii au avut cel mai puternic ecou în social media.

În suplimentul special RoNewMedia Magazine, dedicat evenimentului la care sunt aşteptaţi peste 40 de speakeri din întreaga lume şi din Europa Centrală şi de Est, vor fi publicate detalii în premieră, interviuri cu participanţii la conferinţă, workshopuri şi expoziţie, analize exclusive, lista companiilor şi oamenilor-cheie care vor participa şi multe altele.

Circa 3,000 de exemplare vor fi distribuite tuturor participanţilor la evenimentul care va avea loc între 16 şi 18 mai la noul sediu al Bibliotecii Naţionale a României, iar restul de 12.000 se vor găsi pe piaţă, alături de revista BIZ.

Tot în cadrul RoNewMedia, IAB România va organiza în clubul Silver Church prima ediţie a galei IAB MIXX Awards, fapt care va aşeza ţara noastră pe harta competiţiilor similare care au loc în Statele Unite, Belgia, Turcia, Polonia, Italia şi Spania.

La eveniment vor fi prezente branduri şi companii de renume în industria media şi digitală, printre care Facebook, Google, Yahoo, Microsoft, Skype, Thomson Reuters, BBC, CME, MSN.com şi mulţi alţii.

RoNewMedia este prezentat de Orange, cu suportul Microsoft, Samsung şi Allegro Group România.

Organizatori sunt Q2M, în colaborare cu Think Digital şi IAB România, cu sprijinul Bibliotecii Naţionale a României.

Alte detalii, precum şi lista în permanentă actualizare a programului la adresa: //ronewmedia.ro/ şi pe //www.facebook.com/ronewmedia.

Bucuresti, 12.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *