Editia a 5-a a soft21.ro

Invitati internationali, metode de lucru pentru cresterea performantei organizatiilor, radiografia IT a anului 2005 si prognoze pentru 2006

Bucuresti – 30 martie 2006, ANIS si ITS Events Management anunta cea de-a 5-a editie a soft21.ro, care include Conferinta de Solutii Software pentru Segmentul de Retail-Distributie cu participarea  lui Paul Garrison, fost Managing Director al Coca-Cola Ungaria, Seminarul de Marketing International sustinut de Thomas Nash, CEO Xalles International, precum si o radiografie a anului 2005 si prognoze pentru 2006 realizate cu ajutorul unor invitati ca Delegatia Comisiei Europene, MCTI, ANIS, IDC Romania si Pierre Audoin Consultants, carora li se adauga Oliver Olson, Director Programe MBA al CEU Business School.

Evenimentul va avea loc pe 5 Aprilie la JW Marriott si va include prezentarea unui instrument de lucru destinat managerilor din retail si distributie menit sa ii ajute in alegerea aplicatiei software adecvate.

soft21.ro continua initiativele de anul trecut, cum ar fi sa propuna potentialilor clienti din industria de retail si distributie solutii de business, nu doar simple solutii tehnice. Se pastreaza de asemenea componenta de analiza a evolutiei industriei de software, tendinte si directii de urmat in perspectiva apropiatei integrari. soft21.ro 2006 aduce si elemente de noutate, cum ar fi prezenta unor oameni de afaceri sau traineri de renume international care sa impartasesca industriei romanesti de software din experienta acumulata.

Alegerea verticalei de retail si distributie s-a facut pe baza analizelor de piata. Conform IDC Romania, volumul de investitii in IT pe segmentul de retail a fost prognozat la 38,56 milioane USD pentru 2005 si estimat la 42,38 milioane USD in 2006, in crestere cu 11,4 %  fata de 2005.

Referitor la integrarea in Uniunea Europeana, subiect abordat in cadrul soft21.ro,  Pierre Audoin Consultants estima in editia 2005 a soft21.ro, ca pana in 2008, decalajul tehnologic dintre Romania si celelalte tari analizate se va reduce considerabil datorita urmatorilor factori: noii investitori straini vor implementa sisteme IT compatibile cu cele din grupurile mama, Guvernul va fi obligat sa demareze proiecte importante in administratia publica, companiile din Romania vor constientiza nevoia de a investi in IT pentru a deveni competitive in noul context creat dupa aderarea la UE.
 
Conform indicatorilor de performanta in cadrul ultimei editii a soft21.ro (iunie 2005), dintr-un total de 118 participanti pentru ambele conferinte, 59% au fost factori de decizie. Reprezentantii departamentelor altele decat cel de IT au fost in numar de 80, echivalentul a 69% dintre participanti. Managerii departamentelor altele decat IT au reprezentat 40% din totalul participantilor. Managerii departamentelor de IT au reprezentat 19% din totalul participantilor.

Despre soft21.ro
soft21.ro este un eveniment dedicat industriei de software si servicii, organizat de ANIS si ITS Events Management, care a ajuns in 2006 la cea de a 5-a editie. Organizat sub formula „Solutii inteligente pentru industria reala”, soft21.ro a avut pana acum ca invitati reprezentanti ai sectorului financiar-bancar, ai sectorului serviciilor si utilitatilor publice, ai sectorului guvernamental si administratiei publice, precum si ai sectorului medical-farmaceutic.

Despre organizatori
Asociatia Patronala a Industriei de Software si Servicii – ANIS reprezinta interesele producatorilor de software si furnizorilor de servicii asociate din Romania. Asociatia a fost infiintata in 1998 si numara in prezent peste 100 de membri, unele dintre cele mai importante companii din domeniu.
 
Echipa ITS Events Mangement, cu o experienta de peste 12 ani in domeniul organizarii evenimentelor interne si internationale, este specializata in organizarea de evenimente B2B si C2B, consultanta, management, campanii de vanzari, servicii tehnice si logistice pentru evenimente.

Bucuresti, 3.04.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *