Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Edith Piaf, Steven Spielberg și Brad Pitt sunt sărbătoriți la Happy Day și Happy Night, pe Happy Channel

Luni, pe 19 decembrie, de la 16:30, telespectatorii vor urmări în emisiunea Happy Day, pe Happy Channel, un reportaj special despre viața celebrei Edith Piaf. În această zi se împlinesc 101 ani de la nașterea artistei de origine franceză.

Cei din fața micilor ecrane vor afla unde a început să cânte pentru prima dată Edith Piaf, dar și cine i-a inspirat cântecele nemumitoare.

La Happy Food se gătește în stil indian pui în sos de lămâie, iar Happy Med vine cu informații prețioase despre kinetoterapie.


La Happy Night, emisiune difuzată la miezul nopții, sunt sărbătoriți alți doi mari artiști din lumea cinematografică: Brad Bitt și Steven Spielberg, a căror zi de naștere este pe 18 decembrie.

Brad Pitt, născut în 1963, este unul dintre cei mai frumosi barbati din lume, iar Steven Spielberg, născut în 1946, este producătorul de film cu cel mai mare succes financiar al tuturor timpurilor.

Iar la Happy Play, tot în cadrul emisiunii Happy Night, telespectatorii vor intra în culisele spectacolului “Văduva veselă”, care a fost cea mai cunoscută operetă a secolului XX şi a rămas la fel de apreciată până în zilele noastre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *