free download 78 travel guides written by experts

Edistractie si-a gasit Nasul

Portalul de distractie, timp liber, cumparaturi si informatii utile www.edistractie.ro a ales numele pentru mascota site-ului: Verdino. Concursul inedit, in cadrul caruia, inca de la lansare, site-ul web cauta un nume pentru mascota sa, s-a incheiat  pe 31 mai 2008. Concursul a fost realizat in colaborare cu magazinul online de „cadouri pentru casa si suflet” www.Zaragoo.ro – cel care a oferit şi premiile –  vizitatorii fiind invitati sa propuna un nume pentru mascota edistractie.ro pana pe 31 mai 2008. Din cele peste o mie de nume propuse de participantii la concurs, in cadrul caruia marele premiu consta intr-un mini home-bar plus sticle cu bauturi premium, organizatorii au ales numele castigator Verdino – propus de Hirdau Lavinia-Luciana –  urmand ca acesta sa fie folosit ulterior asociat brandului edistractie.ro.

In cadrul unei trageri la sorti au fost desemnati si castigatorii concursului de prieteni, o sectiune in care vizitatorii erau  incurajati sa isi invite si prietenii sa participe la concurs – pentru fiecare prieten caruia i se trimitea invitatia de participare, vizitatorul respectiv primind dreptul de a selecta cate un premiu pe care il putea castiga, ulterior, prin tragere la sorti. Castigatorii concursului de prieteni sunt: Spiridon Andrei – Ceas USB 128 MB, Albu Nicoleta Eugenia – Set mic dejun, Hristache Elena Claudia  – Joc Casino,  Ani Iulia – Gradina ZEN, Ciorita Georgeta – Reportofon, Goia Ana – Ventilator USB, Lukacs Melinda – Set vin, Tipa Andreea – Radio OZN,  Hirdau Alexandra – Set fitness,  Goia Simona – Memo Floricica dansatoare si Ion Isabela, castigatoarea premiului surpriza.
 
"Vreau sa le multumesc tuturor celor care au participat la acest concurs si au fost receptivi la aceasta initiativa. Www.edistractie.ro mizeaza pe o implicare activa din partea utilizatorului, iar concursul pentru „botezarea” mascotei ne-a aratat ca avem un public tanar,   interesat, inventiv si receptiv la provocari. Suntem foarte multumiti atat de numele ales cat si de rata participarii la acest concurs, care a depasit toate asteptarile. Verdino va deveni identitatea animata a site-ului, simbolizand toate atributele pe care edistractie.ro le promoveaza: buna dispozitie, energie din plin, multi prieteni si locuri deosebite – toate pentru o stare de spirit pozitiva! Iar noi garantam ca acesta nu e decat inceputul dintr-un lung sir de evenimente si surprize, pe care le-am pregatit pentru acest an,” a explicat Lucian Ionita, Sales Manager Zaragoo SRL, compania care detine www.edistractie.ro.

Portalul s-a lansat la inceputul lunii aprilie 2008, pozitionandu-se ca o sursa complexa de informare si petrecere a timpului liber. Edistractie.ro mizeaza pe o implicare activa din partea vizitatorului, care poate participa prin uploadarea de poze, muzica, filmulete sau prin recomandarile pe care le face.

In cadrul sectiunii "Timp liber", vizitatorul poate adauga restaurante, cafenele, baruri, cluburi, sali de distractie, pe care le recomanda in functie de preturi, mancare, servire si atmosfera. Vizitatorii pot vedea si notele pe care altii le-au dat locatiilor respective, precum si opiniile lor in legatura cu acestea.

In plus, vizitatorii pot accesa si propune idei de surf pe internet (o sectiune cu cele mai interesante site-uri web, unde vor fi acceptate doar site-uri amuzante sau speciale). Edistractie.ro include si o sectiune dedicata cumparaturilor online, unde clientii pot gasi produse deosebite de cumparat sau oferit cadou.

Bucuresti, 10.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *