free download 78 travel guides written by experts

Edipresse AS Romania lanseaza revista Elle Bistro

Edipresse AS România lansează în decembrie, sub licența Hachette Filipachi, revista Elle Bistro, un concept modern ce-și propune să aducă tot ce e nou in materie de rețete culinare, restaurante, evenimente și idei care să ajute cititorii nu doar să pregatescă meniuri stylish dar să le și prezinte într-un decor pe măsură. Elle Bistro se adresează persoanelor pentru care mâncarea are o importantă latură socială. Publicul ţintă al revistei îl constituie in proporție de 80% femeile cu vîrste cuprinse între 25 şi 49 de ani, cu un stil de viaţă activ, modern şi sofisticat, cu rezidenţă urbană, studii superioare şi venituri mari.

Cititoarele Elle Bistro nu petrec mult timp in bucătărie dar, atunci când gătesc, la ocazii speciale, vor sa aibă rezultate pe masură. Merg insă la restaurante, vor sa fie la curent cu noile ‘trenduri’ culinare, vor să știe să aleagă un vin bun. În general, nu asociază mâncarea cu gătitul, ci cu descoperirea altor culturi.

Conținutul editorial cuprinde reportaje despre anumite zone sau tradiții culinare, interviuri cu nume importante din industria culinară, dietă, sanatate, cronică de restaurante, mici trucuri care fac gătitul mai ușor, rețete rapide din bucătaria internațională, adaptate la ingredientele diponibile in Romania, lifestyle, meserii uitate sau atit de trendy încît nu există încă în România, vinuri, evenimente culinare, shopping.

Revista va fi lansată în luna decembrie și va apărea trimestrial, într-un tiraj de 20.000 de exemplare cu un rate card de 8900 RON pentru o pagină de publicitate. Redactor șef va fi Adina Scortescu, iar Director editorial Roxana Voloșeniuc.

Edipresse AS România este un parteneriat între Grupul Edipresse şi Axel Springer AG, cu 60% respectiv 40% din acţiuni. Compania editează în prezent: Avantaje, Elle, Elle Man, Elle Mariaj, Elle Decoration, Viva!, Viva Auto, Viva Style Book, Psychologies, Popcorn, Look!, Joy, Computer Bild, Familia mea-Baby, Lucru de mână, Creativ, Povestea mea și Întâmplări Adevărate.

Grupul Edipresse este o companie internaţională de media şi comunicare, cu sediul central în Elveţia. Grupul este activ in domeniul editarii de ziare si reviste, dar şi în publishing on-line. Edipresse publică peste 180 de publicaţii şi site-uri în 20 ţări şi teritorii şi are peste 3,500 de angajaţi. Compania îşi desfăşoară activitatea în Elveţia, Spania, Portugalia, Franţa, Polonia, Ucraina, Rusia, România şi în cîteva ţări asiatice precum China (inclusiv Hong Kong şi Macau), Singapore, Filipine, Malaezia şi Thailanda.

Axel Springer AG este cel mai mare editor de ziare din Germania şi al treilea între editorii de reviste din Germania. Având peste 170 de titluri publicate în 33 de ţări, Axel Springer este cea mai creativă şi profitabilă editură germană şi de asemenea o companie media lider pe plan internaţional.

Bucuresti, 14.12.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *