free download 78 travel guides written by experts

Edipresse AS Romania lanseaza revista AUTO BILD

Edipresse AS România lansează mâine, 17 octombrie 2008, ediția locală a AUTO BILD. Auto Bild România va fi publicată o dată la 14 zile, cu un tiraj inițial de 21.000 de exemplare și este a 33-a ediție a celui mai vândut titlu auto din lume. Redactor șef este Răzvan Măgureanu (41 de ani), cu o experiență de 16 ani în presa auto. AUTO BILD, oferă informații despre cele mai importante tendințe și ultimele noutăți în lumea vehiculelor cu motor. Elementul de unicitate il reprezintă testele comparative, care oferă cititorilor asistență practică în decizia de cumpărare a unei mașini. Revista se adresează tuturor șoferilor și pasionaților de automobile, precum și celor care intenționează să iși cumpere o mașină indiferent de virstă. Spre deosebire de alte publicații, publicul AUTO BILD nu se incadrează într-o anumită limită de vârstă. „La fel ca în celălalte piețe est europene, piața publicațiilor de pe acest segment are încă mult potențial. Reacția clienților de publicitate confirmă deja așteptările noastre pentru succesul AUTO BILD România”, a declarat Cristina Simion, Managing Director Edipresse AS România.

În afara Germaniei și României, AUTO BILD este publicată în: Austria, Azerbaijan, Bulgaria, Croația, Cehia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Georgia, Marea Britanie, Grecia, Ungaria, India, Indonezia, Italia, Letonia, Lituania, Macedonia, Mexic, Muntenegru, Olanda, Polonia, Potugalia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Elveția, Thailanda, Turcia și Ucraina.

Edipresse AS România este un parteneriat între Grupul Edipresse şi Axel Springer AG, cu 60% respectiv 40% din acţiuni. Compania editează în prezent: Avantaje, Elle, Elle Man, Elle Mariaj, Elle Decoration, Viva!, Viva Auto, Viva Style Book, Psychologies, Popcorn, Look!, Joy, Computer Bild, Familia mea-Baby, Lucru de mână, Creativ, Povestea mea și Întâmplări Adevărate.

Bucuresti, 16.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *