free download 78 travel guides written by experts

Edipresse AS Romania lanseazA GMT XXL – revista orologeriei de inalta clasa

Edipresse AS România lansează în Septembrie GMT XXL, revista orologeriei de înaltă clasă. Intr-un format generos – XXL (400mm x 297mm), publicația prezintă în paginile sale atît ultimele noutăți, colecții în materie de ceasuri și bijuterii, cît și istoria interesantă ce stă în spatele celor mai prestigioase case de orologerie: ceasornicari cu viziune și mari inventatori de mecanisme. GMT XXL oferă advertiserilor oportunități exceptionale de a comunica unui public premium: colecționarii de ceasuri de lux. GMT a fost lansată în Elveția și este publicată în piețe-cheie: Rusia, Ucraina, Statele Unite ale Americii, Spania, Hong Kong, Singapore și Malaezia.

GMT XXL România va fi publicată o dată pe an, în Septembrie, intr-un tiraj de 12.000 exemplare distribuite astfel: 5.000 exemplare impreuna cu ediția de septembrie a revistei Elle, 5000 exemplare se vor vinde separat, la chioșcurile de difuzare a presei, iar 2000 vor fi distribuite prin marketing direct și abonamente speciale. Project Manager este Alina Băisan, iar redactor șef al publicației este Roxana Voloșeniuc.

Edipresse AS România este un parteneriat între Grupul Edipresse şi Axel Springer AG, cu 60% respectiv 40% din acţiuni. Compania editează în prezent: Avantaje, Elle, Elle Man, Elle Mariaj, Elle Decoration, Viva!, Viva Auto, Psychologies, Popcorn, Look!, Joy, Computer Bild, Familia mea-Baby, Lucru de mână, Creativ, Povestea mea și Întâmplări Adevărate.

Bucuresti, 01.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *