free download 78 travel guides written by experts

Edata a devenit partener Bluespring Software

Edata, companie orientata spre furnizarea de servicii de business process management, a fost selectata ca partener in Romania al Bluespring Software, organizatie care ofera o platforma de business process management suite (BPMS). Bluespring este o companie apreciata la nivel mondial, cu un portofoliu remarcabil de clienti din domenii diverse de activitate. Parteneriatul permite companiei Edata sa integreze in proiectele pe care le desfasoara platforma de BPMS a Bluespring, clientii corporate sau din sectorul public putand beneficia acum de avantajele incontestabile ale unui astfel de demers: trecerea spre o organizatie adaptiva prin designing-ul, executia si monitorizarea proceselor. Ceea ce particularizeaza produsul Bluespring in piata de profil o reprezinta capacitatea de automatizare a proceselor cu o componenta umana ridicata (human- centric).

In prezent, Edata are in desfasurare un proiect de automatizare a proceselor interne la Rompetrol Downstream, utilizand platforma Bluespring BPMS. 

“Am incercat intotdeauna sa fim cu un pas inainte, sa oferim solutii viabile, care sa simplifice interactiunile dintre oameni si sistemele IT. Prin parteneriatul cu Bluespring, ne propunem sa completam componenta de software BPMS, cu servicii de consultanta axate pe modele de referinta pentru procese de business sau pentru anumite verticale industriale. Suntem onorati ca Edata a fost selectata in calitate de partener al Bluespring in Romania”, precizeaza Cornel Vintila, General Manager Edata.

Despre Bluespring

Bluespring Software este o companie producatoare a unei suite de business process management. Platforma Bluespring, are la baza o arhitectura de tip SOA, bazata pe platforma Microsoft .NET, care integreaza intreaga paleta de servicii web. Punctul forte al companiei il reprezinta optimizarea proceselor human- centric, prin folosirea unei platforme BPMS, care integreaza instrumente comune de desktop cum ar fi Excel, Word, Email si Adobe Acrobat. Fondata in 1998, Bluespring Software are sediul principal in Cincinnati, Ohio si este Microsoft Gold Partner.

Despre Edata
Edata este o companie specializata in servicii de Business Process Management, Enterprise Architecture si Compliance Management, punand la dispozitia clientilor sai modele de business si platforme tehnologice de nivel inalt. Constituita in urma cu 4 ani, cu o puternica orientare spre research si performanta, atat in domeniul managementului cat si in tehnologia informatiei, cu un portofoliu bogat de clienti, atat de tip corporate cat si de tip public sector, compania are ca atu principal capacitatea de a imbina acumularile specifice noului val tehnologic cu particularitatile pietei locale. Pentru anul 2008, Edata se pregateste sa intre pe piata europeana de servicii.

Bucuresti, 2.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *