free download 78 travel guides written by experts

Ed Sheeran – Cross Me (feat. Chance the Rapper & PnB Rock)

Ed Sheeran lanseaza videoclipul oficial pentru cel mai nou single, “Cross Me”, in colaborare cu Chance the Rapper si PnB Rock. Regizat de Ryan Staake si filmat intr-un studio de motion capture cu o dansatoare contemporana, videoclipul infatiseaza animatii 3D ale lui Ed Sheeran, Chance the Rapper si PnB Rock intr-o continua tranzitie intre diferite realitati virtuale.

Dupa dezvaluirea tracklist-ului oficial acum o saptamana, LP-ul mult asteptat al lui Ed, “No.6 Collaborations Project”, va contine multe colaborari cu artisti de anvergura precum Cardi B, Camila Cabello, Khalid, Eminem, Travis Scott, Justin Bieber, Bruno Mars, Stormzy si multi altii [tracklist complet mai jos].

Tracklist “No.6 Collaborations Project”:
1. Beautiful People feat. Khalid
2. South of the Border feat. Camila Cabello & Cardi B
3. Cross Me feat. Chance the Rapper and PnB Rock
4. Take Me Back to London feat. Stormzy
5. Best Part of Me feat. Yebba
6. I Don’t Care with Justin Bieber
7. Antisocial with Travis Scott
8. Remember the Name feat. Eminem & 50 Cent
9. Feels feat. Young Thug & J Hus
10. Put It All on Me feat. Ella Mai
11. Nothing on You feat. Paulo Londra & Dave
12. I Don’t Want Your Money feat. H.E.R
13. 1000 Nights feat. Meek Mill & A Boogie Wit Da Hoodie
14. Way to Break My Heart feat. Skrillex
15. Blow with Bruno Mars & Chris Stapleton

Ed Sheeran - Cross Me. Feat. Chance the Rapper & PnB Rock

LP-ul No.6 Collaborations Project – lansare pe 12 iulie
Pentru a precomanda LP-ul, intra aici:

Compozitori: Fred Gibson, Rakim Hasheem Allen, Chancelor Bennett, Ed Sheeran
Editor: East West Records UK Ltd
An: 2019
ISRC Audio (Clean): GB-AHS-19-00798
ISRC Audio (Explicit): GB-AHS-19-00715
ISRC Video: GB-130-19-00385
(P) GTR / 2019 An Asylum Records UK release, a division of Atlantic Records UK; 2019 Warner Music UK Limited

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *